FILMEZZUNK.HU
Hivatalossá vált, jön A Karib-tenger kalózai 6. része!

Hivatalossá vált, jön A Karib-tenger kalózai 6. része!

1809

Hivatalossá vált, jön A Karib-tenger kalózai 6. része!

Már több mint hat év telt el azóta, hogy A Karib-tenger kalózai új résszel jelentkezett. Az elmúlt években azonban Johnny Depp válása, és az Amber Hearddel való pereskedése lehetetlenné tette, hogy Jack Sparrow-val tervezzen a Disney. Depp egész egyszerűen cancelt kapott, bukta minden filmszerepét, és kívülállóvá vált Hollywoodban. Egy időben még arról is szó volt, hogy Margot Robbie veheti vállaira A Karib-tenger kalózait egy kalóznős spin-offban, ám a terv zátonyra futott, és a Disney elkaszálta a filmet.

Johnny Depp visszatér A Karib-tenger kalózai 6 főszerepében!

Jack Sparrow kapitány visszatér

Konkrétumot egészen mostanáig nem tudtunk A Karib-tenger kalózaival kapcsolatos tervekről, csakhogy a The LA Timesnak az egyre befolyásosabbnak számító Craig Mazin nemrég interjút adott, aki megerősítette, még az amerikai írósztrájk előtt a Disney zöld utat adott a filmsorozat mozis folytatásának.

“Amikor pitcheltük az ötletet a Disney-nek, úgy gondoltuk, hogy esélytelen, hogy megvegyék azt. Túl furcsa az egész. És mégis igent mondtak rá! A filmszéria veteránja, Ted Elliott írt is egy fantasztikus forgatókönyvet, ám kezdetét vette a sztrájk, és azóta mindenki várakozó állásponton van.”

– árulta el Mazin, aki 2019-ben tört be a sorozatiparba a Csernobil című megrázó HBO-sorozattal, majd idén olyan adaptációt csinált szintén az HBO-nak a The Last of Us című zombis videójátékból, hogy még azok is elégedetten nyalták meg mind a tíz ujjukat utána, akik soha nem vettek kontrollert a kezükbe. Egyelőre premierdátum, cím és egyéb konkrétum nyilván nincs a filmről, és azt sem tudjuk pontosan, reboot lesz-e vagy közvetlenebb folytatás, de készül, ez tény. Nagy kérdés viszont, hogy az írósztrájk és a hozzájuk csatlakozó színészek munkabeszüntetése vajon mennyire akasztja meg a projektet.

Megindító! Johnny Depp újra Jack Sparrow kapitány bőrébe bújt egy halálosan beteg kisfiú miatt (Videó!)

(Via Index.hu)


Article Tags: · · ·