FILMEZZUNK.HU
10 érdekesség, amit talán még nem tudtál Naomi Wattsról

10 érdekesség, amit talán még nem tudtál Naomi Wattsról

2597

Naomi Watts érdekességek

Naomi Watts-nak az első kiugrási lehetősége a nálunk is vetített 1995-ös képregény feldolgozás, a Tank Girl volt. Legnagyobb sikereit a Kör és a King Kong című filmekben aratta, ezeknek a filmeknek köszönheti a világhírnevet. A csodálatos színésznő a napokban ünnepli 55. születésnapját, melynek alkalmából bemutatunk róla tíz érdekességet, hogy ti is megismerjétek egy picit jobban.

Naomi Watts érdekességek

1) Édesapja, Peter a Pink Floyd hangmérnöke volt – az ő „mániákus nevetése” hallható a klasszikus Dark Side of the Moon album legelején -, édesanyját, Myfanwy-t pedig Naomi leginkább csak hippiként szokta jellemezni, akinek „passzív-aggresszív tendenciái” vannak. Naomi szülei gyerekkorában elváltak, édesapja nem sokkal ezután meghalt.

2) A foglalkozás, szakma és pénz nélküli édesanya különböző új kapcsolatok okán fél Angliát és Wales-t bejárta, Naomit és bátyját hol magával hurcolta, hol a nagyszülőkre hagyta – hol azzal fenyegette őket, hogy nevelőszülőknek adja őket – ami elég rettenetes lehetett.  Bátyjával és édesanyjával számtalan költözés után végül Ausztráliában kötött ki.

30 híresség, akik ugyanabba az iskolába jártak

3) Sydney-ben Naomi több színitanodába is jelentkezett és a történet szerint a legelső iskola legelső óráján találkozott későbbi legjobb barátnőjével, bizonyos Nicole Kidmannel, akivel aztán egy taxiban mentek haza.

4) Naomi félbehagyta tanulmányait és Japánba utazott, hogy ott modellkedésből éljen meg, ám nem érezte jól magát, és visszatért Ausztráliába.

Naomi Watts érdekességek

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · ·