FILMEZZUNK.HU
Zac Efron benne lenne a High School Musical folytatásában!

Zac Efron benne lenne a High School Musical folytatásában!

2258

Zac Efron benne lenne a High School Musical folytatásában!

A színész szívesen újrázna egyet Troy Boltonként! Zac Efron az igazi nagy durranást a New York Postnak adott interjújára hagyta, melyben a színész nem köntörfalazott, amikor a High School Musicalbe való visszatérésről faggatták.

Jön a Szerelmes hangjegyek 4!

Ekképpen nyilatkozott:

“Természetesen. Ha bármilyen formában adódna lehetőség, hogy visszamehessek és együtt dolgozhassak a csapattal, az csodálatos lenne. A szívem még mindig velük van. Ez lenyűgöző lenne. Remélem, összejön.”

Efron színészi karrierje a 2006-os Disney Channel filmmel kezdődött, melyet további két folytatás követett, hogy 2008 után Efron különböző műfajokban próbálja ki magát. Bár eleinte a középszerű vagy inkább kínos vígjátékokban lelt szerepekre, újabban ő is rálépett arra a drámaibb, nagyobb kihívásokkal bíró szerepvállalások útjára, mint azt tette például Robert Pattinson vagy Daniel Radcliffe is. Ám ellentétben velük, Efron nem akar teljesen elszakadni a gyökerektől, sőt, kifejezetten nyitott arra, hogy újra belebújjon abba a szerepbe, ami által megismerte őt a világ.

Alakul az új Xena sorozat, most már biztosan visszahozzák!

(Via Puliwood)


Article Tags: · ·