FILMEZZUNK.HU
Világhírű színészek és színésznők első filmjükben és most

Világhírű színészek és színésznők első filmjükben és most

16782

Világhírű színészek és színésznők első filmjükben és most

Nagyon sok színész több évtizede már benne van a szakmában, mialatt rengeteget változott a kinézete. Többen plasztikai műtétnek vetették alá magukat, míg mások arcán az idő hagyott nyomott, de akadnak olyanok is, akik, mintha nem is idősödtek volna. Ha kíváncsi vagy milyen volt a színészek kinézete első hivatalos filmjükben és, hogy a mai napig mennyit változtak, akkor görgess lejjebb és nézd végig listánkat. Színészi listánkban górcső alá veszünk olyan legendákat, akik már filmes pályafutásuk vége felé járnak, de bemutatunk néhányat a fiatalabb generációból is.

Tom Hanks

Világhírű színészek első filmjükben és most

Tom Hanks, születési neve: Thomas Jeffrey Hanks (Concord, Kalifornia, USA, 1956. július 9.) kétszeres Oscar-díjas és négyszeres Golden Globe-díjas amerikai színész, producer, író, filmrendező, aki pályafutása során sok népszerű és elismert filmben szerepelt már. Hanks ismert arról, hogy képes a „szépfiús” szerepeket melegséggel megtölteni, mint például A szerelem hullámhosszán című romantikus vígjátékban, de képes egy bérgyilkos szerepét is hitelesen megformálni, mint például A kárhozat útjában. Jelenleg az egyik legkeresettebb férfi főszereplő Hollywoodban. Két utóbbi filmjével egyenként 20 millió dollárt keresett. A Forrest Gumpban alakított szerepéért 70 milliót kapott.

Legelső szerepét akkor kapta, amikor 1980-ban New York-ba költöztek. Számtalan meghallgatáson vett részt, majd rámosolygott a szerencse és kis szerepet kapott a Tudja, hogy magányos vagy című thrillerben. 43 év elteltével is sikert sikerre halmoz. 

Meryl Streep

Világhírű színészek első filmjükben és most

Meryl Streep (Mary Louise Streep, Summit, New Jersey, 1949. június 22. –) háromszoros Oscar-díjas és nyolcszoros Golden Globe-díjas amerikai színésznő, akinek alakításai filmekben, televízióban és színházban egyaránt láthatók. 22 jelölésével ő a legtöbbször nominált színésznő az Oscar-díj történetében. Sokan a filmtörténelem legkiemelkedőbb alakjának tekintik.

Mondhatni, hogy amelyik filmhez pici köze is lenne Meryl Streep-nek, annak garantáltan helyen van az év végén esedékes filmes gálákon. Ez legelső alkotásánál sem volt másképpen, ugyanis az 1977-ben készült Júlia, amiben mellékszereplőként volt jelen, három Oscar-díjat és két Golden Globe szobrocskát is tudott nyerni. 46 évvel később sem állt le a sikeres színésznő, sőt!

Denzel Washington

Világhírű színészek első filmjükben és most

Denzel Washington (Mount Vernon, New York, Amerikai Egyesült Államok, 1954. december 28. – ) kétszeres Oscar és kétszeres Golden Globe díjas amerikai színész, rendező és producer. Legismertebb filmjei között olyan klasszikus filmek találhatók, mint a Kiképzés, az Amerikai Gengszter, a Hurrikán, vagy éppen a Philadelphia.

1981-ben Az én fekete fiam című produkció volt az első olyan filmje, amelyben nagyobb szerepet játszott. A híres manager-t alakító George Segal fekete fiát játszotta. 

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · ·