FILMEZZUNK.HU
Világhírű színészek és színésznők első filmjükben és most

Világhírű színészek és színésznők első filmjükben és most

16795

Scarlett Johansson

Világhírű színészek első filmjükben és most

Scarlett Johansson amerikai színésznő, fiatalsága ellenére óriási tehetségként tartják számon. Filmjei mellett Justin Timberlake egy klipjében is feltűnt, emellett a Mango és a Louis Vuitton arca. Pályafutását A suttogó című 1998-as filmmel alapozta meg, de az igazán nagy hírnévre a Bosszúállókban tett szert.

Filmes pályafutása az 1994-es Világgá mentem című filmmel kezdődött, amiben bár nagyon pici szerepet kapott, de olyan színészekkel szerepelhetett egy produkcióban, mint Bruce Willis, Elijah Wood és Dan Aykroyd. Innen olyan jól ívelt felfelé a pályája, hogy napjaink egyik legfelkapottabb színésznőjévé vált, köszönhetően az óriási bevételeket elérő, világsikerű Bosszúállók című képregény filmeknek, amikben ő alakítja Natasha Romanoff ügynököt, ismertebb nevén a Fekete Özvegyet.

Al Pacino

Világhírű színészek első filmjükben és most

Al Pacino (New York, 1940. április 25. –) Oscar-díjas és többszörös Golden Globe-díjas amerikai színész, a filmtörténelem egyik meghatározó színészegyénisége. Lee Strasberg világhírű Actors Stúdiójában próbálta elsajátítani a szakma fortélyait, melyet előtte olyan nagy színészek is tanultak, mint James Dean vagy Marilyn Monroe. Francis Ford Coppola 1972-ben ráosztotta a Corleone-családot irányító maffiavezér, Michael Corleone szerepét A Keresztapa című filmjében, melynek köszönhetően egy csapásra a legnagyobbak között találta magát. Filmjei témájául gyakorta szolgál a szervezett bűnözés, a New York-i olasz maffia: főszerepet játszott A sebhelyesarcúban, a Dick Tracyben Warren Beatty-vel, majd a Szemtől szemben felügyelőjeként Robert De Niro illetve a Fedőneve: Donnie Brascoban Johnny Depp partnereként. Az ő nevéhez fűződik mára már világhíressé vált monológja, amit a Minden héten háború című film végén intéz csapatához.

Már rögtön az első filmszerepe, a Pánik a Tű parkban előtt Tony-díjat kapott egy Broadway darabban nyújtott alakításáért. Első játékfilmjében egy drogfüggő csődtömegeket személyesít meg, akinek nincs módja és nincs ereje ahhoz, hogy szakítson züllött életével. A Pánik a Tű Parkban direktora így jellemezte a lehengerlő tehetségű sztárpalántát: „Látszatra érdektelen, csúnya kisember, ám amikor beszélni, mozogni kezd, szemében lézersugár gyullad ki”. 52 évvel első filmje után is sikeres tud lenni a mozivásznakon, hiszen még mindig kapós a színész.

Durván szétplasztikáztatta csinos arcát! Rá sem ismerünk a 90-es évek egyik legszebb színésznőjére

(Színészek kinézete személyleírás forrás)
(Színészek kinézete személyleírás forrás)

//milos//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · ·