FILMEZZUNK.HU
15 korhatáros akciófilm, amit egyszer az életben látnod kell

15 korhatáros akciófilm, amit egyszer az életben látnod kell

50745

11. Orvlövész (Shooter, 2007)

Swagger, bár eleinte ódzkodik tőle, végül mégis elvállal egy küldetést, azonban rá kel döbbenie, hogy megbízói egy olyan kormányközeli szervezet tagjai, akik meg akarják ölni az elnököt. A merénylőnek hitt Swaggert üldözőbe veszik. Egy fiatal FBI-ügynök siet a segítségére, azonban nem sok idejük van, hogy rájöjjenek, kik voltak a valódi merénylők.

Orvlövész (Shooter)

10. Leon, a profi (Léon, 1994)

Leon egy magányos bérgyilkos New Yorkban. A szomszédjában történő mészárlás alkalmával beengedi magához Mathildát, megmentve ezzel a kislány életét. Leon eleinte nem tud mit kezdeni a helyzettel, idővel azonban összebarátkoznak, és saját lányaként gondoskodik róla. Amikor a kegyetlen nyomozó, Stanfield tudomást szerez a túlélőről, a bérgyilkos saját életét kockáztatva kel a lány segítségére.

Leon, a profi (Léon, 1994)

9. A Bourne-ultimátum (The Bourne Ultimatum, 2007)

Jason Bourne, az amnéziában szenvedő ügynök próbálja visszaszerezni emlékeit, miközben korábbi munkaadói és kiképzői mindent elkövetnek azért, hogy eltegyék láb alól. Szerencsére Bourne egyetlen dolgot biztosan nem felejtett el: életben maradni. A hajsza Moszkván, Londonon, Tangeren és New Yorkon keresztül vezet, melynek végén az ügynök végre rátalálhat önmagára.

Bourne ultimátum 2007

8. Ragadozó (Predator, 1987)

Közép-Amerika dzsungelében eltűnik néhány kommandós. Mentőcsapatot küldenek utánuk, hogy felkutassák és kiszabadítsák bajtársaikat . A küldetés rutinfeladatnak tűnik a nehéz terep és a veszélyes viszonyok ellenére. Ám a kommandósok olyan ellenféllel találják szembe magukat, akire nem voltak felkészülve, és akinek a létezésében sem hisznek. Mire a csapat ráeszmél, hogy egy idegen bolygóról származó, trófeákat gyűjtő harcossal néznek szembe, talán már késő…

Ragadozó (Predator, 1987)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·