FILMEZZUNK.HU
Teljesen visszavonul a filmezéstől a legendás színész, Michael Caine

Teljesen visszavonul a filmezéstől a legendás színész, Michael Caine

648

Teljesen visszavonul a filmezéstől a legendás színész, Michael Caine

A legendás brit színész, Michael Caine, aki az év elején töltötte be a kilencvenet, bejelentette visszavonulását, azt mondta, hogy a hamarosan megjelenő “The Great Escaper” című film lesz az utolsó filmje. Caine 2021-ben még cáfolta a visszavonulásáról szóló pletykákat, most azonban úgy tűnik, hogy a színészlegenda kész felhagyni a színészettel a most forgatott filmje megjelenése után. A filmben egyébként a néhai Oscar-díjas Glenda Jackson oldalán láthatjuk majd, aki júniusban hunyt el 87 éves korában.

The Telegraphnak adott interjúban Caine azt mondta, hogy a 73 éves pályafutásának valószínűleg ez lesz az utolsó filmje:

“Nagyon boldog voltam, hogy megcsinálhattam. Egyszerűen imádtam Bernie karakterét. Hihetetlenül gyönyörűen volt kitalálva. A COVID miatt három évig nem forgattam filmet, és azt hittem, hogy végeztem. Aztán hirtelen megcsináltam ezt – és nagyon csodálatos volt”

– mondta az interjúban. Caine azt is elárulta, hogy fizikailag már nehéz volt neki a forgatás. Csak egyszer csinálta meg a jeleneteket. Aztán megerősítette visszavonulását, úgy fogalmazott:

“Már rohadtul 90 éves vagyok, és nem tudok rendesen járni. Most már úgymond visszavonultam.”

Michael Caine többszörösen Oscar-, BAFTA- és Golden Globe-díjas pályafutása alatt csaknem 180 filmben szerepelt.

Michael Caine és felesége már több, mint 50 éve elválaszthatatlanok egymástól

(Via Blikk.hu)


Article Tags: · ·