FILMEZZUNK.HU
10 érdekesség, amit még nem tudtál Sacha Baron Cohen-ről

10 érdekesség, amit még nem tudtál Sacha Baron Cohen-ről

4750

8) Amikor Borat ‘kazah’ nyelven beszél, valójában hébert használ, nagyon erős kelet-európai álakcentussal. A mondottakat nagyjából lehet érteni, és számos viccet tartalmaznak, amit csak Sacha Baron Cohenhez közel álló emberek érthetnek. Külön érdekesség, hogy Borat karakterét egy orosz doktor ihlette, akivel Sacha Baron Cohen egyszer találkozott. Cohen szerint a doktor, ugyan akarata ellenére, de hihetetlenül vicces volt.

Sacha Baron Cohen főszereplésével jöhet a Borat 2!

9) 2020-ban szerepelt A chicagói 7-ek tárgyalása című, megtörtént esetet feldolgozó filmben. Sacha Baron Cohen bevallotta, hogy szinte rettegett attól, hogy amerikai akcentussal kell beszélnie a produkcióban, hiszen ugyan számos akcentussal szólalt már meg vásznon és tévéműsorokban, azok mind komikus, és nem drámai szerepek voltak. Tudta, hogy Abbie Hoffman massachusettsi akcentussal beszélt, de Kaliforniában járt iskolába, és félt, hogy egész egyszerűen nem fog jól beszélni. Még Sorkin sem tudta megnyugtatni azzal, hogy a szerep inkább megjelenítés, és nem megszemélyesítés.

10) Sacha Baron Cohen 2010-ben vette feleségül a színésznő Isla Fishert, akitől két gyermeke született. A színésznővel egyébként együtt szerepelt a 2016-os Agyas és agyatlan című filmben.

10 érdekesség, amit még nem tudtál Sacha Baron Cohen-ről

A felismerhetetlenségig megváltozott a 90-es évek egykori bombázója – Friss fotói mindenkit lesokkoltak

(Érdekességek forrása)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·