FILMEZZUNK.HU
Brooke Shields drámai vallomása: először beszélt arról, hogy fiatalkorában megerőszakolták

Brooke Shields drámai vallomása: először beszélt arról, hogy fiatalkorában megerőszakolták

1123

Brooke Shields drámai vallomása: először beszélt arról, hogy fiatalkorában megerőszakolták

Sokáig titokban tartotta. A közelmúltban mutatták be a Pretty Baby: Brooke Shields című dokumentumfilmet, aminek Brooke Shields a főszereplője, és amely kapcsán a színésznő azt is elárulta, fiatalon nemi erőszak áldozata lett.

„Nem az én természetem, hogy áldozat legyek” - Brooke Shields a szexualizációról

A színésznő elárulta, hogy a főiskola elvégzése után ment el egy munkamegbeszélésre. Ám a vacsora második felében már kellemetlenné vált a találkozó, ezért kérni akart egy taxit, hogy hazamehessen. A férfi felajánlotta, hogy a szállodai szobájából hív neki egy autót, addig pedig ott várakozhat.

„Felmentem, ő meg eltűnt egy kis időre”

– mesélte Brooke Shields. Addig ő a szoba ablakából távcsővel a röplabdásokat nézte. Végül a vendéglátója meztelenül lépett ki a fürdőszobából. A látványra csak annyit tudott hirtelen reagálni, hogy a p…ba. A férfi pedig azonnal nekiesett, mintha birkózott volna. Shields nem mert ellenállni, mert attól félt, hogy akkor a férfi még erőszakosabb lesz.

„Attól tartottam, hogy megfojt vagy ilyesmi. Nem harcoltam ellene túlzottan, teljesen lefagytam. Csak az járt a fejemben, hogy egy »Nem!« talán elegendő lehetett volna, és hogy ezt most túl kell élnem valahogy. Isten tudja, miként, de elszakadtam a testemtől valahogy. Végül lementem a lifttel, megjött a taxi, és végigzokogtam a hazautat”

– árulta el. Sokáig nem úgy gondolt rá, hogy ez egy erőszak volt, de egy szakértő barátja végül elmagyarázta neki. Shields korábban két memoárjában foglalkozott azzal, hogy fiatalon szexualizálták. De ez az első alkalom, hogy felfedte egy ilyen jellegű támadás részleteit.

Így néz ki ma a 90-es évek 18 legszebb színésznője

(Via SzeretlekMagyarország)


Article Tags: ·