FILMEZZUNK.HU
Brutális, ahogy Jason Statham kigyúrta magát legutóbbi filmjére

Brutális az a módszer, ahogy Jason Statham kigyúrja magát a filmjeire (videó!)

10985

Brutális az a módszer, ahogy Jason Statham kigyúrja magát a filmjeire (videó!)

Jason Statham idén töltötte be az 56. életévét, de a hollywoodi csillagok között még mindig neki van az egyik legjobban kidolgozott teste. A színész szigorú edzéstervet és diétát követ annak érdekében, hogy túl az ötvenen is fitt maradjon.

Blöff, A kém, A szállító, Halálos iramban és még sorolhatnánk azokat a filmeket, amelyekről Jason Statham jut az eszünkben. Az angol színész számos akciófilmben megmutatta rátermettségét, olyannyira, hogy a kaszkadőröknek nem nagyon akad munkájuk, ha vele dolgoznak. Statham világéletében szerette a sportot. Gyerekként már a küzdősportok iránt vonzódott, kungfuzott, karatézott, a kick-boxot is kipróbálta, és a helyi piacokon a krumpliszsákok és zöldségesládák emelgetésével is szert tett némi izomzatra. Statham ma is aktívan sportol, mindössze heti egy pihenőnapot engedélyez magának.

A színész öt napon keresztül erősítőedzéseket végez, mindennap más típusú tréningekkel tartja karban magát, a köredzéstől kezdve a piramisedzésig. Statham nagy hangsúlyt fektet a bemelegítésre is, általában evezőgéppel melegít, ez a kedvence. A gyakorlatokhoz Logan Hood személyi edző adta meg neki az alapokat. Hood olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint Zac Effron vagy Liam Hemsworth. Statham nem azért edz, hogy úgy nézzen ki, mint egy testépítő, hanem arra törekszik, hogy vékony, szálkás és dinamikus legyen.

Nagy eséllyel Jason Statham első akciófilmjéről még sohasem hallottál - A Mars szelleme

Ahogyan az edzésben, úgy az étkezésben sem ismer pardont. Étrendjének 95 százaléka egészséges ételekből áll, a maradék öt százalékba néha belefér egy csokoládé. Reggelire gyümölcsöt és zabpelyhet eszik, ebédre barna rizst, zöldségeket. Mindig este 7 órakor vacsorázik, fehérjében gazdag fogást eszik, például halat, marhahúst vagy csirkét és salátát. A főétkezések között fehérjeszeleteket, diófélékét, mogyoróvajat fogyaszt, és minimum napi 3 liter vizet iszik.

A Rómeó és Júlia két sztárja így néz ki most, 55 évvel a film után

(Via csupasport.hu)


Article Tags: · ·