FILMEZZUNK.HU
A legbénább filmek

A 10 legbénább film, ami annyira rossz, hogy látnod kell

17793

8) Sharknado- Cápavihar /Sharknado, 2013/

A napfényes Los Angeles felé soha nem látott tornádók közelednek. A Csendes-óceán vízét felkavaró, széltölcsérek cápák ezreit repítik magukkal. A szélsőséges időjárás özönvizet zúdít a városra és a tenger csúcsragadozói ellepik az utcákat. Egy csapat szörfös Baz (Jaason Simmons – Baywatch) vezetésével sikeresen menekül a várost ellepő cápák elől a biztonságot nyújtó Beverly Hills dombjai közé, azonban az újra és újra kialakuló tornádók elől sem a földön, sem a levegőben nincsenek biztonságban. Feleségével (Tara Reid – Amerikai pite) és gyerekeivel karöltve hajmeresztő taktikákat bevetve harcolnak a mindenhonnan lecsapó cápákra.

Sharknado- Cápavihar /Sharknado, 2013/

9) Gyilkos cápa vs óriáspolip /Mega Shark vs Giant Octopus, 2009/

Emma (Deborah Gibson), a neves tengerbiológus egy expedíció során jégbe fagyott hatalmas cápára és polipra bukkan. Úgy tűnik, évmilliókkal ezelőtt egymás mellett, harc közben fagytak meg. A közelben tevékenykedő illegális militarista szervezet titkos akciójának következtében kiszabadulnak az állatok. Az óriás polip Japán felé veszi az irányt, a gyilkos cápa pedig San Francisco partjaihoz tart. Három kutató, köztük Emma, mindent elkövetnek, hogy elkerüljék a katasztrófát és a nyílt vízre kicsalva a szörnyetegeket egymás ellen fordítsák.

Gyilkos cápa vs óriáspolip /Mega Shark vs Giant Octopus, 2009/

10) Titanic II /Titanic II, 2010/

James Maine megépíti a Titanic másolatát és a 100. évfordulón azt tervezi, hogy végig halad vele a Titanic útvonalán. Azonban a terv veszélybe kerül, amikor is egy cunami egy jéghegyet sodor a hajó útjába. Az utasok mentőcsónakokba kényszerülnek, és nem sejtik, hogy egy óriási hullám közeleg a süllyedő hajó felé.

Titanic II /Titanic II, 2010/

Szívfacsaró! Tizenöt éve nem áll szóba az édesapjával Brie Larson

Melyik az a film, ami a legkevésbé tetszett? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon!

(Történetek forrása)

//Noncsi//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·