FILMEZZUNK.HU
Magyar szinkronnal is itt az új Éhezők viadala film vadonatúj előzetese!

Magyar szinkronnal is itt az új Éhezők viadala film vadonatúj előzetese!

5142

Magyar szinkronnal is itt az új Éhezők viadala film vadonatúj előzetese!

Izgalmasnak ígérkezik az Éhezők viadala-franchise új, november 16-án érkező filmje, az Énekesmadarak és kígyók balladája. Az éhezők viadala hamarosan visszatér, ugyanis érkezik a The Ballad of Songbirds and Snakes (Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája) című előzményfilm, amelynek most megleshetitek az új előzetesét:

A film Susanne Colins regénye alapján készül, ami a The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes címet viseli, magyarul Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája. A történet Coriolanus Snow karakterét követi nyomon, aki mindössze 18 éves, és még távol van attól, hogy Panem nemzetét zsarnokként uralja. Snow elit tanuló és az egyik legjobb iskola diákja, ezért őt választják, hogy Lucy Gray Baird mentora legyen, aki részt vesz az éhezők viadalában, amit a tizenkettedik körzetben rendeznek, ami a jövőben Katniss Everdeen otthona is lesz. Közös munkájuk során egyre közelebb kerülnek egymáshoz és Snow váratlanul egyre nagyobb hatalomra tesz szert, miközben azon munkálkodik, hogy Lucy mindenképpen megnyerje a viadalt. Francis Lawrence visszatér mint rendező és producer, valamint Michael Arndt újra forgatókönyvíróként dolgozik a filmen.

Az “Éhezők viadala” franchise a Lionsgate történetének 5 legnagyobb bevételt hozó filmje közül négyet foglal magába, 2012 és 2015 között 2,95 milliárd dolláros bevételt hozva a kasszáknál, a stúdió rekordját Az éhezők viadala: Futótűz tartja 864 millió dolláros bevétellel 2013-ban.

Adam Sandler és felesége már 25 éve elválaszthatatlanok egymástól

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · ·