FILMEZZUNK.HU
Christopher Nolan lehet a következő két James Bond film rendezője!

Christopher Nolan lehet a következő két James Bond film rendezője!

370

Christopher Nolan lehet a következő két James Bond film rendezője!

A 25. James Bond epizód után, Daniel Craig leköszönésével a sorozattól új szakasz nyílik az MI6-ügynök történetében. Folytatás biztosan lesz, de sem a főszereplő, sem a rendező személye még nem dőlt el. A találgatások tehát szaporodnak. Nolan már korábban nyilatkozott arról, hogy élete egyik hő vágya lenne egy Bond-film megrendezése, de ez persze nem csak rajta fog múlni.

A tökéletes trükk (The Prestige, 2006)

A két új Bondról leginkább annyi derült még csak ki, hogy teljesen eredeti Fleming adaptációk lennének, ráadásul a korabeli történelmi és vizuális keretek között. Ennek megfelelően a történeteknek a 2. világháborúban kellene játszódniuk, ami talán nem is olyan rossz ötlet, mert a kor a kémtörténetek egyik klasszikus kerete. Nolan, a ma már ikonikusnak nevezhető ötszörös Oscar-jelölt rendező, az Inception, The Dark Knight Rises, Interstellar, Dunkirk, Tenet, Oppenheimer alkotója öntörvényű alkotóként ismert, aki nem enged beleszólást az általa választott filmes eszközökbe és a színészvezetésbe.

Ezért mindkeetten kemény diók lennének egymás számára lenne a Bond-franchise tulajdonosa és főproducere, Barbara Broccoli közti alkuban. Broccoli soha nem ad szabadkártyát az alkotóknak, és vaskézzel irányítja az epizódok életét, az ötlettől az utolsó vágásig. Broccoli nagyon vigyáz a franchise hagyományos vonásaira, fordulataira, szereplőinek stílusára, mert szerinte ezek elhagyása közönséges tucatfilmmé silányítan áa Bondot, amitől olykor nem is volt túl messze. Ezzel szemben Nolan a szabad alkotói kéz és a színészi imporovizációk híve, amiből szinte mindenről le kellene mondania, ha vállalná a 26.-27. feladatot.

Aaron Taylor-Johnson lehet a következő James Bond

(Via MSN.com)


Article Tags: · ·