FILMEZZUNK.HU
Emlékszel még rá? Így néz ki napjainkban a Csúcsformában filmek sztárja, Chris Tucker

Emlékszel még Jackie Chan társára a Csúcsformában filmekből? A színész így néz ki napjainkban!

10350

Emlékszel még Jackie Chan társára a Csúcsformában filmekből? A színész így néz ki napjainkban!

Miután Chris Tucker amerikai humorista-színész a nárcisztikus rádiós műsorvezető szerepét játszotta Luc Besson Az ötödik elem című filmjében, kiderült, hogy új sztár tűnt fel Hollywoodban. A nézők elképedtek a humorista színészi képességeitől, és hamarosan Tuckernek felajánlották, hogy játsszon a Csúcsformában című akciófilmben. A film olyan kasszasiker volt, hogy trilógiává változott. Ez idő alatt Tucker elég gyakran jelent meg a képernyőn.

Emlékszel még Jackie Chan társára a Csúcsformában filmekből? A színész már 50 éves, így néz ki napjainkban! - Chris Tucker

A Csúcsformában 3 megjelenése után azonban a színész csak 3 filmprojektben tűnt fel: a Napos oldal, a Billy Lynn hosszú, félidei sétájában és a 2023-as Air – Harc a legendáért című filmben. A média szerint Tucker átrendezte életprioritásait, és körültekintőbben kezdte a szerepeit válogatni. A színész annyira nagyszerű volt az Ötödik elemben, hogy hűséges rajongói, remélik, hogy talál egy megfelelő projektet, amiben tehetségét bemutathatja.

Felismeri? Ő volt a Szállító csúcsbombázója, Jason Statham rettegett ellenfele

(Via Filmezzünk.hu)


Article Tags: · · ·