FILMEZZUNK.HU
Nicolas Cage főszereplésével jöhet a Szellemlovas 3!

Jöhet a Szellemlovas 3, ráadásul Nicolas Cage-el?

9944

 Jöhet a Szellemlovas 3, ráadásul Nicolas Cage-el?

Tudjuk, hogy minden filmnek megvan a maga rajongótábora, de ha valamiről, hát Nicolas Cage Szellemlovas-filmjeiről talán leírhatjuk, hogy nem volt bennük túl sok köszönet. 26 és 17 százalékos Rotten Tomatoes-átlag, és egy éppen, hogy sikeres, valamint egy kifejezetten elszomorító bevételi eredmény árulkodik róla, hogy egészen jól meglettünk volna Johnny Blaze felejthető kalandjai nélkül is.

A JoBlo interjújában Cage elárulta, hogy nagyon szeretne látni egy új, durvább, erőszakosabb Szellemlovas-filmet.

“Tudjátok, a Szellemlovasnak mindig is R-besorolással kellett volna elkészülnie. David Goyer zseniális forgatókönyvet írt, de valamiért nem engedték, hogy vele csináljuk meg a filmet. De azt a változatot még mindig el kellene készíteni, de R-besorolással, ahogy a Deadpool is készült. A Szellemlovas egy rémisztő szuperhős, akinek durva film jár, csak erre akkoriban még nem jött rá senki.”

Nem mellesleg, egy Daniel Ritchman nevű twitter felhasználó szerint, aki korábban is számos izgalmas információt szivárogtatott ki a Marvel filmekkel kapcsolatban, a stúdió elnöke, Kevin Feige nagyban arra készül, hogy A szellemlovast is bevonja az MCU-ba. Hát, kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Már 74 éves a Dallas Bobbyja – Kizárt, hogy még mindig felismernéd Patrick Duffyt

//Kimi//


Article Tags: · · ·