FILMEZZUNK.HU

Gina Lollobrigidát durván átverte egy 34 évvel fiatalabb szélhámos, akihez hozzá is ment feleségül

1796

Gina Lollobrigidát durván átverte egy 34 évvel fiatalabb szélhámos, akihez hozzá is ment feleségül

Az olasz filmipar tündöklő csillaga lenyűgöző szépségével, tökéletes alakjával és bájával, mindig is a férfiak ikonja volt. Lollobrigidát, aki 1947-ben elnyerte a Miss Róma címet, 19 évesen fedezték fel, és az 1950-es és 60-as évek egyik legismertebb olasz filmcsillaga és szexszimbóluma lett világszerte.

94 éves már Gina Lollobrigida! Így néz ki ma a gyönyörű színésznő

Gina és Javier Rigau 2004-ben találkozott Monte Carlóban, 2006-ban és 2007-ban voltak együtt. Mint elmondta, 2006-ban valóban esküvőt terveztek, hozzá akart menni Rigau-hoz, de csak mert depressziós volt.

“Azt gondoltam, egy házasság segíthet nekem. Köztünk tulajdonképpen soha nem volt semmi. Csak partikra kísért el”

– mondta a néhai Lollobrigida, aki “dögkeselyűnek” nevezte egykori kísérőjét. A házasság legnagyobb meglepetésére mégis létrejött, a férfi ugyanis aláíratott vele egy spanyol nyelvű papírt, ami lehetővé tette, hogy Barcelonában Lollobrigida távollétében is megtarthassák a spanyol törvények szerint érvényesnek minősülő esküvőt.

Gina Lollobrigidát durván átverte egy 34 évvel fiatalabb szélhámos, akihez hozzá is ment feleségül

Maga Lollobrigida is feljelentette a fiatal spanyol üzletembert, viszont a házasságszédelgőnek tartott Javier Rigaut a bíróság végül felmentette a csalás vádja alól. A házasságot végül a Vatikán érvénytelenítette.

Ez az ügy, valamint a Gina kegyeit kereső fiatalabb férfiak állandó jelenléte késztette a színésznő fiát arra, hogy gyámság alá helyeztesse édesanyját. Milko Skofic elmondta olasz lapoknak, hogy anyja fiatal férfiakkal vette körül magát, akik csak az örökségre pályáztak. Skofic akkor azt állította, hogy két éve nem látta az anyját, akivel telefonon sem tudott kapcsolatba lépni “az őt körülvevő, csak az örökségre pályázó személyek miatt”. A bíróság azonban elutasította a 2014-ben beadott indítványt.

15 ikonikus színésznőn mutatjuk be, hogyan változott a stílus Hollywoodban az elmúlt évtizedek során

(Via Hirado.hu)


Article Tags: · ·