FILMEZZUNK.HU
Renée Zellweger végre elárulta, hogy miért nem állt hosszú évekig kamera elé

Renée Zellweger végre elárulta, hogy miért nem állt hosszú évekig kamera elé

573

Renée Zellweger végre elárulta, hogy miért nem állt hosszú évekig kamera elé

A színésznő nyíltan beszélt a pihenőjéről. Renée Zellweger karrierje csúcsán, 2010-ben váratlanul eltűnt Hollywoodból, és 2016-ig egyetlen filmben sem láthattuk. Számos pletyka kapott szárnyra akkoriban a kényszerpihenője okát illetően: voltak, akik alkohol- és drogfüggőségre gyanakodtak, míg mások titkos terhességről pusmogtak, a legtöbben azonban az elrontott plasztikájára fogták a hosszúra nyúlt szabadságot.

Mint korábban már kiderült, az Oscar-díjas sztár depresszióval küzdött, és elege lett a hollywoodi csillogásból. A Herald Sun magazinnak mesélt arról, hogy mennyire vágyott a normális életre – ami sajnos világsztárként esélytelen volt számára.

“Szerettem volna normális emberként élni, átlagos dolgokat csinálni. Csak be akartam menni egy kávézóba, és rendelni valamit, teljes átlagos nőként. Judy Garland szerepébe mindent beleadtam, hiszen hamar rájöttem, hogy ugyanazokkal a problémákkal küzdöttünk világéletünkben. Csak normális életre vágytunk, de mindketten rossz emberek véleményére alapoztuk a döntéseinket, akik nem törődtek velünk igazán. Korábban szomorú voltam, és borúsnak láttam a jövőt, ezért kellett eltűnnöm kicsit .”

– nyilatkozta a lapnak. Korábban már beszélt a kényszerpihenőjéről – akkor a Red magazinban fejtette ki, miért nem állt kamera elé hat hosszú évig.

“Megfogadtam néhány rossz tanácsot, és hoztam pár rossz döntést. Nagyon nehéz perióduson mentem át, sötétnek éreztem a jövőt, szörnyen éreztem magam, folyton szomorú voltam. Ennek ellenére nem érzem elvesztegetettnek ezt az időt, szükségem volt arra, hogy kiszálljak a mókuskerékből, és változtassak az életemen, a viselkedésemen, és megértsem a döntéseim következményeit. Nagyon hálás vagyok ezért az időért és a leckéért az élettől. Azért tűntem el egy időre, mert nem törődtem magammal. Úgy is néztem ki, mint egy olyan nő, aki nem törődik magával. Úgy is éreztem magam, mint aki nem törődik magával. Unatkoztam, saját magamat is untam. Eljutottam arra a pontra, amikor úgy éreztem, mintha kiléptem volna a testemből, és képes lettem volna arra, hogy magamat tanulmányozzam forgatás közben. Saját magamat néztem, és forgattam a szemeim. “Jaj, fogd már be a szád!”, “Jaj, már megint EZT csinálod?” – mondogattam a képzelt önmagamnak. Szóval úgy döntöttem, hogy ideje pihennem kicsit. Aztán pedig változtatni. Valami izgalmasabbat, valami mást csinálni.”

– mondta még korábban.”

A 220 fős stábból 91-en vesztették életüket, köztük az Oscar-díjas John Wayne is

(Via Femina.hu)


Article Tags: ·