FILMEZZUNK.HU
10 érdekesség, amit még nem tudtál John Krasinski-ről

Most ünnepli 44. születésnapját John Krasinski – Íme 10 meglepő érdekesség a jóképű színészről

2762

John Krasinski érdekességek

John Krasinski amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró és producer. Hírnevét A hivatal című sorozat Jim Halpertjének megformálása alapozta meg, ami több díjat és jelölést is hozott számára. A filmek világában pedig olyan alkotásokban tette le névjegyét, mint a Nászfrász, a Bőrfejek vagy a Szerelem kölcsönbe, de főszerepelt a hatalmas sikernek örvendő Hang nélkül című thrillerben is, amit nem mellesleg ő is rendezett. A színész a napokban ünnepli születésének a 44. születésnapját, melynek alkalmából itt az idő egy picit jobban megismerkedni vele.

10 érdekesség, amit még nem tudtál John Krasinski-ről

1) John Burke Krasinski 1979. október 20-án látta meg a napvilágot a Brightonban található St. Elizabeth kórházban, Mary Clare Doyle nővér és Ronald Krasinski belgyógyász harmadik gyermekeként. 2007-ben John Krasinski igazi szülei játszották a filmbéli szerepének szüleit a Nászfrász című filmben.

2) John hatodikos korában szerepelt először színpadon az Annie című darabban, melyben Daddy Warbucks szerepében láthatta őt a közönség.

10 érdekesség, amit még nem tudtál John Krasinski-ről

3) Későbbi pályatársa, B.J. Novak osztálytársa volt akivel együtt 1997-ben a Newton South High School-ban érettségizett. Később A hivatalban játszottak együtt.

4) Costa Ricán tanított angol nyelvet még a főiskolai évei előtt, majd a Brown Egyetem diákja volt, ahol színházművészetet tanult. Olyan legendás tanárok oktatták, John Emigh és Lowry Marshall.

10 érdekesség, amit még nem tudtál John Krasinski-ről

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · ·