FILMEZZUNK.HU
10 érdekesség, amit talán még nem tudtál Carrie Fisherről

Most lenne 67 éves Carrie Fisher – Íme 10 érdekesség, amit talán még nem tudtál róla

8972

Star Wars IV. – Egy új remény (1977)

Carrie Fisher-nek nagy erőfeszítéseket kellett tennie, hogy ne nevesse el magát a Moff Tarkint játszó Peter Cushing előtt, aki a való életben egy humoros úriember volt. A stáb, és maga George Lucas is turistaosztályon utazott Angliába. Debbie Reynolds, Carrie Fisher anyja felháborodva hívta fel Lucas-t, de a lánya elvette tőle a kagylót, ugyanis őt cseppet sem zavarta a dolog.

10 érdekesség, amit talán még nem tudtál Carrie Fisherről

A Jedi visszatér (1983)

Carrie Fisher a film előző két részének forgatása alatt rengeteget panaszkodott a ruhák hosszára, elmondása szerint szinte nem is nőiesek. Ennek a következményeképp született meg a ruhakreáció, amit Carrie, azaz Leia a fogságban visel Jabbánál. Hamarason a kosztümön szórakozott mindenki a forgatás alatt, hiszen a fém melltartó nem simult Carrie-re rendesen, és mivel nem akarta kétoldali ragasztóval lefixálni, minden jelenet előtt ellenőriznie kellett az öltöztetőknek, hogy megfelelően takar-e.

Írói siker

1987-ben jelent meg első könyve Postcards from the edge (Képeslapok a szakadék széléről) címmel és szinte azonnal bestseller lett. 1990-ben a Columbia Pictures megfilmesítette a Postcards from the Edge című novelláját Meryl Streep főszereplésével. A könyvből egyszereplős színpadi előadás is született. Később mind a négy regénye felkerült a New York Times bestseller-listájára.

10 érdekesség, amit talán még nem tudtál Carrie Fisherről

Fogyókúra

2011-ben csatlakozott egy fogyókúrás programhoz, mivel felszedett egypár kilót. A népszerű fogyókúrás program, a Jenny Craig emberei megkeresték, hogy  lenne-e a szóvivőjük és ő elvállalta. Nyáron már 20kg-al volt kevesebb.

Családi ügy

1983-ban házasodott össze Paul Simon zenésszel. Szerepelt a Rene And Georgette Magritte With Their Dog After The War című klipjében is. 1984. júliusában elváltak. Ez az egész  megkavarta Carrie életét. Depresszióssá, alkoholistává és kábítószerfüggővé vált. 1985-ben több, mint egy hónapot tölt rehabilitáción, ennek eredményeképpen szinte teljesen absztinensé válik. Érdeklődése az írás felé fordult.

10 érdekesség, amit talán még nem tudtál Carrie Fisherről

Whoopi Goldberg visszatérhet az Apáca show 3 főszerepében!

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása itt és itt)

//milos//

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · ·