FILMEZZUNK.HU
Szomorú bejelentést tett Sharon Stone: súlyos betegséggel küzd az Elemi ösztön sztárja

Szomorú bejelentést tett Sharon Stone: súlyos betegséggel küzd az Elemi ösztön sztárja

761

Szomorú bejelentést tett Sharon Stone: súlyos betegséggel küzd az Elemi ösztön sztárja

Az Elemi ösztön egykor bombázó sztárja, Sharon Stone elárulta, hogy bár mindenki azt látja, mennyire jó formában van 65 évesen is, de ez nem teljesen igaz. A színésznő 22 évvel ezelőtt kapott súlyos sztrókot, melynek következményeitől a mai napig szenved, romlik az állapota.

Sharon Stone kitálalt: szexre kényszerítették az Elemi ösztön forgatásán

Sharon Stone az Elemi ösztön híres jelenetében

Sharon Stone ritkán beszél a nyilvánosságnak súlyos sztrókjáról, most azonban elárulta, hogy mivel kell megküzdenie nap mint nap, mióta majdnem belhalt a rohamba, ugyanis elszakadt az agyában egy verőér, ami miatt kilenc napon át folyamatosan vérzett. A 65 éves színésznő elárulta, hogy a mai napig szigorú szabályokat kell betartania azért, hogy ne kerüljön újra életveszélybe.

Nyolc óra megszakítások nélküli alvásra van szükségem ahhoz, hogy az agyamra szedett gyógyszereim működjenek, és ne kapjak rohamokat. Szóval rokkant vagyok, és emiatt nem alkalmaznak gyakran. Az elmúlt 22 évben küzdöttem ezzel, de már nyitott vagyok a dologgal kapcsolatban”

– kezdte Sharon Stone, aki igyekszik betartani minden javaslatot, hogy megőrizze egészségét. Stone elárulta, hogy a gyógyulás első szakaszában nem fűzött sok reményt a teljes felépüléshez, ugyanis sokáig beszédzavara volt, látása is drasztikusan leromlott, de memóriazavarai is voltak akkoriban.

“Mindent elvesztettem. Az összes pénzemet, a gyerekem felügyeleti jogát, a karrieremet. Mindazokat a dolgokat, amelyekről azt gondolod, azok alkotják a személyiségedet, az életedet. Ezek nagy részét sosem kaptam vissza. De elértem a pontot, hogy rendben vagyok, és tényleg felismerem, hogy elég vagyok”

– magyarázta Sharon Stone a People magazinnak.

Sharone Stone-t súlyos veszteség érte az Elemi ösztön szexjelenetei miatt

(Via Origo.hu)


Article Tags: · ·