FILMEZZUNK.HU
A Charlie angyalai legendás sztárja elárulta, hogy hogyan tudja megőrizni 77 évesen a lenyűgöző fizikumát - Jaclyn Smith

A Charlie angyalai legendás sztárja elárulta, hogy hogyan tudja megőrizni 77 évesen a lenyűgöző fizikumát

566

A Charlie angyalai legendás sztárja elárulta, hogy hogyan tudja megőrizni 77 évesen a lenyűgöző fizikumát

Akár 40 évet is letagadhatna! 1976 és 1981 között futott a tengerentúlon a legendás sorozat, a főszereplők felett ugyancsak elrepült az idő. Leszámítva Jaclyn Smith-t. A 77 éves színésznő most elárulta “fiatalsága” titkát.

Jaclyn Smith mintha egy napot sem öregedett volna

A “Charlie angyalai” sztárja, Jaclyn Smith 77 évesen úgy néz ki, mintha a 30-as évei közepén járna. Bár már büszke nagymama, a külseje a jelek szerint szinte semmit nem változott az elmúlt évtizedekben. De vajon mi a titka? A színésznő a saját zsírját fecskendezi az arcába. Hogy miért? Elmondása szernt a botoxtól tart. “Félek tőle” – mondta egy lapnak. Férje, a szívsebész Brad Allen is óva intette ettől. “Azt mondja, hogy ha folyamatosan botoxolsz, az izom teljesen összeomlik. És amikor befejezed, nem lesz szép látvány. Amikor valamit befecskendezek az arcomba, a saját zsírt használom” – tette hozzá. Íme még néhány fotó a 77 évesen is bombaformában lévő színésznőről:

Jaclyn Smith

Emlékszel még a Charlie angyalai barna hajú bombázójára? A 77 éves Jaclyn Smith így néz ki napjainkban

Lucy Liu kitálalt: Bill Murray keményen inzultálta őt a Charlie angyalai forgatásán

(Via TWN.hu)


Article Tags: · ·