FILMEZZUNK.HU
Angelina Jolie és Salma Hayek újra közös filmmel jelentkezik!

Angelina Jolie és Salma Hayek újra közös filmmel jelentkezik!

1210

Angelina Jolie és Salma Hayek újra közös filmmel jelentkezik!

Az Örökkévalók sztárja, Angeline Jolie hivatalosan is rendezője lesz új filmjének, melynek címe Vértelenül (Without Blood) lesz, és Salma Hayek lesz a főszereplője. Az Oscar-díjas színésznő még 2011-ben debütált rendezőként A vér és méz földjén című filmmel. A vér és méz földjén egy romantikus háborús film volt, amelynek főszerepében Goran Kostic és Zana Marjanovic szerepeltek. Ettől kezdve Jolie csak tovább gyarapította és bővítette rendezői repertoárját.

Angelina Jolie és Salma Hayek újra közös filmmel jelentkezik!

Ezután három nagyszabású filmet rendezett, köztük az Unbroken és a First They Killed My Father című filmeket. Jolie még inkább felhívta magára a figyelmet a 2015-ös A tengernél című romantikus filmdrámával, amelyben nemcsak rendezett, hanem a főszerepet is játszotta egykori férjével, Brad Pitt-tel szemben. A tengernél megjelenése óta azonban Jolie jelentősen visszahúzódott a rendezéstől. Jolie elméjét és energiáját egészen máshol kötötte le – az MCU-hoz csatlakozott. Álmai valósággá váltak, amikor tavalyelőtt debütált Thena szerepében az MCU Örökkévalók című filmjében, ahol az Ajakot alakító Hayekkel szemben játszott.

Mégis úgy tűnik, mintha Jolie-nak újonnan támadt volna a szenvedélye és a vágya, hogy újra rendezői pályára lépjen. 2022 márciusában jelentették be, hogy Jolie hároméves szerződést kötött a Fremantle-lel, és a Vértelenül című filmet fogja rendezni. A Vértelenül Alessandro Baricco azonos című bestseller olasz regénye alapján készül. Jolie-ra nem csak az a feladat vár, hogy újra belelendüljön, de meg kell birkóznia a nyomással is, ami egy adaptáció elvállalásával jár. Most pedig nemrég jelentették be, hogy Hayek Demian Bichir mellett fog szerepelni Jolie készülő filmjében.

Angelina Jolie és Salma Hayek újra közös filmmel jelentkezik!

Bár a szerepek egyelőre még nem derültek ki, de az már biztos, hogy a Vértelenül újra össze fogja hozni Jolie-t és Hayeket az Örökkévalókban való közös munkájuk óta. Ezzel az erőteljes párosítással érdekes lesz látni, hogyan alkalmazkodnak egy újabb a közös munkához, különösen, hogy most Jolie áll a projekt élén, és ő is rendezi a filmet. Angelina Jolie tehát nem csak a Vértelenül rendezője, hanem írója és producere is.

A rajongókkal egyelőre nem sokat osztottak meg arról, hogy a filmadaptáció miben fog különbözni az eredeti regénytől. Az alapanyag azonban a főszereplő Nina történetét követte nyomon, aki egy szörnyű, ismeretlen konfliktusból próbál felépülni. A regény cselekménye ugyanolyan baljósan homályosan hangzik, mint amilyen kevés hír van arról, hogy pontosan miről fog szólni a film. A Vértelenül forgatása jelenleg Rómában és Dél-Olaszországban zajlik.

Angelina Jolie Ukrajnába látogatott, ám ki kellett menteni egy bombázás miatt – videó

(Via TheGeek.hu)


Article Tags: · ·