FILMEZZUNK.HU

David Bautista elárulta, hogy a Bond filmben Daniel Craig eltörte az orrát verekedés közben

1775

David Bautista elárulta, hogy a Bond filmben Daniel Craig eltörte az orrát verekedés közben

Sokak kedvenc 007-es ügynöke, Daniel Craig a napokban mesélt egy egy durva sztorit, Dave Bautista (A galaxis őrzői, Szupercella 2., Übergáz, A halottak hadserege, Dűne) pedig örömmel osztott meg egy fotót, amelyet az eset után készített. Daniel nemrég beszélt egy interjúban készülő filmjéről és a szuperkémként megélt múltjáról.

Amikor a nehézfiúk összecsapnak - A 007-es Daniel Craig eltörte David Bautista orrát

Akkor mesélte el a történetet, amikor a Bond-franchise-on való munkálkodása során elszenvedett legsúlyosabb sérülésekről kérdezték, és felidézte az esetet, amelynek következtében “eltörte” A galaxis őrzői színészének orrát, amikor egy páros harcjelenetet forgattak a Spectre – A Fantom visszatér című közös filmjükben. Dave erre előbányászott személyes szelfiarchívumából egy képet, amit közvetlenül az incidens után készített.

“Nekem a térdem ment ki a Spectre forgatásán, Aki okozta, az Dave Bautista volt, Isten áldja meg, aki profi birkózó”

– mondta Craig a harcjelenetről.

“A falon kötöttem ki, de a térdem valahol itt volt. Tudtam, és ez borzalmas volt, mert ha valakinek volt már komoly sérülése, akkor az ember egyszerűen tudja a fejében, hogy valami nagyon nincs rendben.” A továbbiakban arról beszélt, ami ezután következett: “Hiba volt. Ahogy mondtam, ő egy nagydarab fickó, profi birkózó, nem igazán szórakoznál vele. Bevittem ezt az ütést, az orrán találtam el, hallottam ezt a reccsenést, és azt gondoltam, hogy “Ó, istenem, ne!”, és elfutottam.”

Bár Daniel Craignek rosszul esett, majd azzal fejezte be, hogy Bautista mindent magára vett, és “szó szerint valami ilyesmit csinált”, ahogy Craig utánozta, hogy visszanyomja az orrát az ízületbe, “és azt mondta: ‘Semmi baj’”. A Twitter-fiókján posztolva Dave Bautista megosztotta a képet, amelyet nem sokkal az eset után készített, mondván:

“Ezt ástam ki. Ezt rögtön azután készítettem, hogy megtisztálkodtam”.

Egy másik bejegyzésben hozzátette:

“Craig elkezdett sikoltozni, hogy ‘F- Eltörtem az orrát!!!’. És így is lett. Aztán megölelt, bocsánatot kért, nevettünk, átöltöztem, TP-t dugtam az orromba, és folytattuk az egyik legjobb verekedős jelenetet. Nagyon büszke vagyok rá. És imádom a DC-t”

– fejezte be a sztár társára utalva. Akik ismerik Dave Bautista múltját, azok tudják, hogy a kőkemény sztár korábbi profi pankrátor, vegyes harcművész és bodybuilder is volt. Profi pankrátorként ismert a World Wrestling Entertainment-ben töltött idejéről. Így a pofonokhoz és a sérülésekhez már régóta hozzá van szokva. Szerencse, hogy az akciójelenetben “csak” egy orrtöréssel sikerült megúszni a dolgot, és, hogy a két színész  barátságát ez nem törte ketté. Hiszen ilyen sérülések sajnos benne vannak az ilyen jelenetek felvétele során.

Szerző: MéziMcFly

Így nézett ki régen a színész-pankrátor, Steve Austin – Hosszú, szőke hajjal rá sem ismersz!


Article Tags: · ·