FILMEZZUNK.HU
Lehet, hogy Amber Heard összes jelenetét kivágják az Aquaman 2-ből?

Botrány! Jason Momoa akarta kirúgatni Amber Heardöt az Aquaman 2-ből

859

Botrány! Jason Momoa akarta kirúgatni Amber Heardöt az Aquaman 2-ből

A Variety beszámolójában egészen döbbenetes dolgokat olvashatunk az Aquaman és az Elveszett Királyság főszereplőjéről. Egy ideje már tragikomédiaként tekinthetünk a 2018-as kasszasiker folytatására, mivel a premiert megelőző hónapokban csak rossz dolgokat lehet olvasni a filmről. De azt talán senki se gondolta, hogy éppen Jason Momoa miatt alakulhattak így a dolgok, aki állítólag ki akarta rúgatni Amber Heardöt a DC folytatásából.

20 bizonyíték, hogy a kaszkadőröknek is kellene Oscart kapniuk

Az első részben még minden happy volt

A jelentés szerint ugyanazon a napon, amikor az Aquaman és az Elveszett Királyság előzetese megjelent, néhány Reddit-felhasználó fizetett azért, hogy megszerezze a Johnny Depp-Heard rágalmazási per dokumentumait, majd közzétette azokat az interneten. A feljegyzések között olyan leírások is szerepelnek, hogy Momoa részegen , Depp-nek öltözve jelent meg a forgatáson, és állítólag megpróbálta elérni, hogy kirúgják Heardöt.

Heardot végül nem rúgták ki, és ez állítólag Elon Musknak köszönhető. A Variety beszámolója szerint Heard korábbi barátja az egyik ügyvédjével “felperzselt földdel fenyegető levelet küldött a Warner Bros.-nak, amelyben azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja a stúdiót”, aminek hatására a stúdió engedett, és nem tették ki Heard karakterét.

Magyar szinkronosan is beúszott az Aquaman 2. részének az első előzetese!

 

(Via WideScreen.hu)


Article Tags: · · · ·