FILMEZZUNK.HU
Az eredeti szereplőkkel jöhet a Szemtől szemben 2!

Hivatalos, jön a Szemtől szemben 2. része!

4354

Hivatalos, jön a Szemtől szemben 2. része!

Michael Mann egyik, ha nem a legnagyobb klasszikusa a Szemtől szemben, amelyben Al Pacino és Robert De Niro feszülnek egymásnak pandúr és rabló szerepében. Most viszont biztossá vált, hogy Al Pacino és Robert De Niro legendás macska-egér játéka, a Szemtől szemben folytatást kap, méghozzá az első filmet is jegyző Michael Mann rendezővel.

Szemtől szemben - heat

Az 1995-ben bemutatott Szemtől szemben vérbeli bűndráma, ami a mai napig nagy népszerűségnek örvend a műfaj szerelmeseinek körében, amelyhez minden bizonnyal az is hozzájárul, hogy a két színészóriás, Al Pacino és Robert De Niro életük egyik legjobb alakítását nyújtja benne. Az elmúlt hónapokban többször is lehetett hallani arról, hogy készül a Szemtől szemben második része, Michael Mann rendező pedig nemrégiben hivatalosan is megerősítette, hogy ez lesz a következő filmje.

Tavaly augusztusban jelent meg az ikonikus film folytatása könyv formában, Heat 2 címmel, ami egyfajta előzményként és folytatásként is szolgált, ráadásul maga Michael Mann írta. Az elismert rendező azonban nem elégszik meg ennyivel, mozivászonra szeretné költöztetni a történetet, amelyet a következő filmjének szán.

Robert De Niro és Al Pacino főszereplésével jöhet a Szemtől szemben 2!

Túl sok konkrétumot egyelőre nem tudni, de az a hír járja, hogy Adam Driver tárgyalásokat folytatott arról, hogy eljátssza a fiatal Neil McCauley-t – akit ugyebár De Niro alakított a filmvásznon. A színész és a rendező már korábban is dolgozott együtt a Ferrari címmel forgatott életrajzi drámában, amelyben Driver a világ legsikeresebb autómárkáját felépítő Enzo Ferrarit alakította.

20 inspiráló film, amit egyszer az életbe látnod kell

(Forrás: uzine.hu)


Article Tags: · · · ·