FILMEZZUNK.HU
Steve Carell, Jim Carrey és más híres színészek első próbálkozásai - a legviccesebb casting videók!

Steve Carell, Jim Carrey és más híres színészek első próbálkozásai – A legviccesebb casting videók!

1562

Steve Carell, Jim Carrey és más híres színészek első próbálkozásai – A legviccesebb casting videók!

Így indultak a legnagyobbak! Az úgynevezett audition tape mindig az első belépő egy leendő sztár számára egy adott produkcióba, de az is gyakran előfordul, hogy már befutott színészeket néznek meg ilyen formában egy szerepre. Van, aki csak beküld magáról egy felvételt, van, akit a produkciós irodában castingolnak. Nagy flash látni, amint egy színész és a szerep azonnal rátalálnak egymásra, s különösen az, amikor utólag tudjuk: ebből az első osztályú kreténkedésből vagy finom humorú alakításból sztár született.

Emma Stone – Könnyű nőcske

Stone első főszerepét kapta ebben a filmben, és otthon, saját kamerával rögzítette a felvételt, ami a filmben is hasonlóan néz ki: a hősnő, Olive videóblogban árulja el, hogy valójában mi is történt az elmúlt időszakban vele, amíg úgy tett, mintha a gimi legnagyobb cafkája lenne.

Will Ferrell

Ma már óriási komikus, George W. Bush-féle utánzása előtt milliók hajtottak fejet, sőt, ha ma meglátjuk az arcát egy vígjátékban, attól röhöghetnékünk támad, ami misztikumának része. A videóban épp szintén az SNL-be jelentkezett, azt érdemes megnézni, mennyi különféle személyiség megformálására képes.

Seth Rogen

A Felkoppintva sztárja ma már executive producer és írótársa a produkcióinak. Ezen a casting felvételen még le sem esett a tojáshéj a seggéről, de olyan monológot ad elő a jövőbeni, tervezett fűültetvényéről, hogy mindenki röhög a kamera mögött. Rogen és a marihuána a vásznon azóta is bizalmas viszonyban vannak, az Ananász expressz pl. ezen alapult, de a Felkoppintvában is nagyokat tépett a haverjaival, akiket szintén ezidőtájt fedeztek fel.

Steve Carell

A 2004-es A híres Ron Burgundy legendája volt az első olyan nagyjátékfilm, melyben Steve Carellen először röhöghettünk hatalmasakat (Korábban is voltak kisebb szerepei, de viszonylag későn. Ekkor tűnt ki igazán, s ekkor is csak mellékszerepben). Ezen a meghallgatáson annyira hiteles az alacsony IQ-jú karakter szerepében, hogy mindenki vele röhög, aztán már ő sem bírja, de azért a végén még megeszik egy láthatatlan hot-dogot, ami nem is az. Ezután már csak egy évet kellett várnia nagy áttörésére, első főszerepére, A 40 éves szűzre.

Jim Carrey

Jim Carrey Andy Kaufman humoristát játszotta az Ember a Holdon című Milos Forman-filmben, ez a meghallgatási videó pedig egy igazi gyöngyszem. Első pillantásra azt is gondolhatnánk, hogy az Ace Venturához castingolják, de aztán felismerhetjük benne a híres komikus nézését, gesztusait. Kár, hogy Carry drámai színészi tehetsége amúgy nem annyira elismert, mint a komikusi.

Kiderült, hogy miért szakítottak annak idején Bruce Willis és Demi Moore

(Via SzeretlekMagyarország)


Article Tags: · · · · ·