FILMEZZUNK.HU
Az eredeti szereplőkkel jöhet a Bajos csajok 2. része!

Az eredeti szereplőkkel jöhet a Bajos csajok 2. része!

2663

Az eredeti szereplőkkel jöhet a Bajos csajok 2. része!

Valami lehet a levegőben, mert bár a Bajos csajok 2004-ben jött ki, és eddig semmilyen jel nem mutatott arra, hogy érkezhetne a folytatása, most viszont pár héten belül a film két sztárja is kijelentette: simán benne lennének a második részben!

Az eredeti szereplőkkel jöhet a Bajos csajok 2!

Először Lindsay Lohan vetette fel az ötletet a közelmúltban, méghozzá David Spade podcastjében:

„Elég régóta bennem van, hogy csinálnék egy folytatást a Bajos csajokhoz. Tök jó lenne, ha újra összeállna a csapat: az eredeti szereplők, az író, Tina Fey és a rendező, Mark Waters… Bár persze ez nem rajtam múlik.”

Nem is olyan régen pedig Rachel McAdams beszélt arról egy amúgy a koronavírus apropóján készült interjúban, hogy szívesen lenne újra a Plasztikok királynője.

„Nagyon király lenne megint eljátszani Regina George-ot kicsit idősebbként, és megfigyelni, merre sodorta őt az élet”

– vetette fel a színésznő, és azt is hozzátette, hogy már eljátszottak a folytatás gondolatával, de még semmi komolyat nem beszéltek meg. (Azért szerintünk már ez is valami…) Arról most ne beszéljünk, hogy valójában már készült egy Bajos csajok 2 még 2011-ben, de ez pont annyira nem számít (és azóta is próbálja mindenki elfelejteni), mint a Grease vagy a Dirty Dancing random második részei.

Itt az a leszbikus csókjelenet, ami miatt rengeteg országban betiltották a Lightyeart – Videó!

(Via Cosmopolitan.hu)


Article Tags: · · · ·