FILMEZZUNK.HU
Hatalmas szomorúság! Most érkezett a drámai hír Tom Hanks feleségéről

Hatalmas szomorúság! Most érkezett a drámai hír Tom Hanks feleségéről

1630

Hatalmas szomorúság! Most érkezett a drámai hír Tom Hanks feleségéről

A legendásan jó színész, Tom Hanks, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint az Egyik kopó, másik eb, a Segítség, felnőttem!, A szerelem hullámhosszán vagy a Forrest Gump, 1981-ben találkozott először Rita Wilsonnal, azonban ekkor még más volt a felesége. Csak évekkel később futottak újra össze, eddigre első házassága, amiből egy fia született, megromlott. Bár papíron még a színész Samantha Lewes férje volt, randizni kezdett Ritával. Végül 1987-re sikerült elválnia, egy évre rá feleségül vette álmai nőjét. Két fiuk született, 1990-ben Chet, 1995-ben pedig Truman.

Tom Hanks egy sorozatban szúrta ki magának feleségét - Rita Wilsonnal már 35 éve házasok

Tom Hanks és felesége, Rita Wilson

Tom Hanks és Rita Wilson csodálatos családot alakítottak ki, a ma már 33 és 28 éves fiaik szüleikhez hasonlóan a szórakoztató iparban találták meg a helyüket, Chet színész és rapper, Truman pedig színész, operatőr és rendezőasszisztens. Bár a színészlegenda és felesége sosem szerették kiteregetni a magánéletüket, azt azért elárulták, boldogok együtt és jó a kapcsolatuk a gyerekeikkel.

„Soha nem felejtem el, amint New York egyik kereszteződésében álltunk és egyszer csak oda fordult hozzám és azt mondta: tudnod kell, hogy semmiben nem kell megváltoznod azért, mert velem akarsz lenni”

– emlékezett vissza a megható pillanatokra Rita egy interjú során. Ez azért is nagyon fontos emlék Rita Wilson életében, mert a teste nagyon megváltozott az elmúlt években, ami nem csupán az öregedésnek köszönhető. A színésznő mellrákkal küzdött, ezért mindkét mellét eltávolították, férje végig mellette állt a küzdelemben. Tom Hanks a mai napig úgy szereti Ritát, ahogyan van, számára tökéletes az arca, a teste, az sem zavarja egy csöppet sem, hogy betegsége után felesége felszedett néhány kilót.

Tom Hanks-et megkérdezték, hogy heteró színész játszhat-e meleg karaktert – Meglepő választ adott!

(Via Súlyos betegséggel küzd Tom Hanks felesége, megszólalt a színész (msn.com))


Article Tags: · · ·