FILMEZZUNK.HU
Mindenki megnyugodhat, durván korhatáros lesz a Deadpool 3!

Mindenki megnyugodhat, durván korhatáros lesz a Deadpool 3!

3554

Mindenki megnyugodhat, durván korhatáros lesz a Deadpool 3!

Miután egy véletlen folytán (Ryan Reynolds kacsint) kikerült a netre a Deadpool tesztfelvétele, és kétpofára zabálták az emberek, a 20th Century Fox beadta a derekát, és zöld utat adott a filmnek Tim Miller rendezésével, Rhett Reese és Paul Wernick forgatókönyvével, Ryan Reynolds főszereplésével, produceri támogatásával és ötletei alapján. A mindösszesen 58 millió dollárból forgatott film meghálálta a bizalmat, hiszen világszerte több mint 780 milliót hozott, így borítékolható volt a folytatás.

BRÉKING: Logan visszatér a Deadpool 3-ban!

Két évvel később meg is kaptuk azt Josh Brolin Kábeljével és Zazie Beetz Dominójával kiegészülve, a 110 millió dollárból megvalósított Deadpool 2 pedig megismételte a sikert (785 millió dolláros bevétellel). Természetesen tervezték a harmadik részt is, amikor beütött az, hogy a Disney felvásárolta a 20th Century Foxot, így idő kellett, mire elrendeződött minden és kitűzték a Deadpool 3 premierdátumát. A film legnagyobb dobása kétség kívül az lesz, hogy sikerült rávenniük Hugh Jackmant, hogy még egyszer utoljára (?) eljátssza Logant/Rozsomákot/Farkast, de lesznek más meglepetések is.

Sokan aggódtak amiatt, hogy a Disney felügyelete alatt nem lesz olyan bevállalós Wade Wilson, mint eddig, de az már 2021-ben megerősítésre került, hogy a Deadpool 3 lesz az MCU első korhatáros mozifilmje, ezt pedig a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige ismét megerősítette az EW-nek:

“Ez elképesztő. Hugh Jackman benne lesz az MCU első Deadpool-filmjében. Ez lesz az első R-kategóriás filmünk. Hugh visszatérése pedig hihetetlen.”

Reese Witherspoon csak nagy nehézségek árán kapta meg azt a szerepet, ami végül híressé tette

(Via gamestar.hu)


Article Tags: · · · · · · ·