FILMEZZUNK.HU
Arnold Schwarzenegger elárulta, hogy melyik a kedvenc filmje saját magától!

Arnold Schwarzenegger elárulta, hogy melyik a kedvenc filmje saját magától!

1265

Arnold Schwarzenegger elárulta, hogy melyik a kedvenc filmje saját magától!

Arnold Schwarzeneggernek számos ikonikus filmje van, de ahogy számos más színész, ő sem mindig nézi meg saját filmjeit. Mindazonáltal, az egykori testépítő és színész nyilatkozott arról, hogy van egy kedvenc saját filmje, ami teljesen meglepett bennünket.

Ovizsaru (Kindergarten Cop, 1990)

Schwarzi az Ovizsaru című filmben

Arnold Schwarzeneggernek rengeteg híres akciófilmje van, mint például a Terminator franchise, a Ragadozó, a Total Recall – Az emlékmás, Az utolsó akcióhős vagy a Szupercella. Azonban a Kalifornia egykori kormányzójának kedvenc filmje nem az akciófilmek közül való. Schwarzenegger korábban elárulta James Corden műsorában, hogy az 1990-es Ovizsarura a kedvenc saját filmje. Szerinte ez a film segített neki levetkőzni az addig róla kialakult akcióhős szerepkörét, és ezért van különleges helye a szívében.

Az Ovizsaru azonban nem az első közös munkájuk volt a rendező Ivan Reitmannel, hiszen korábban már dolgoztak együtt egy másik vígjátékban is: az 1988-as Ikrekben. Az Ovizsaru története egy nyomozóról szól, aki egy kisvárosi óvodában kénytelen fedett ügynökként tanári állást vállalni, hogy lefüleljen egy szökött bűnözőt. A filmben valóban megismerhettük Schwarzenegger egy egészen más oldalát, ahogy egy csapat kisgyerek között játszott. Bár nem ez a filmtörténelem legnagyszerűbb vígjátéka, mégis emlékezetes maradt egyszerű formájában.

Míg a halál el nem választ – Ő volt az a nő, akivel Walter Matthau 41 hosszú évig élt boldog házasságban

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·