FILMEZZUNK.HU
Ő volt Alan Rickman élete szerelme, akivel több, mint 50 évig éltek együtt

Ő volt Alan Rickman élete szerelme, akivel több, mint 50 évig éltek együtt

28690

Ő volt Alan Rickman élete szerelme, akivel több, mint 50 évig éltek együtt

Alan Rickman alkatilag ugyanúgy hosszútávfutó volt, mint legismertebb karaktere, a boldogtalan mágiaprofesszor Perselus Piton, aki egész életében egyetlen nőért volt oda. A színész sorsa szerencsésebben alakult, nemcsak hogy összejött tinédzserkorában a lánnyal, akit kinézett magának, de utána le is élték együtt az életüket. Mármint csak Rickmanét, ugyanis a színész, akinek már pusztán a hangjába is bele lehetett esni, egyebekről, például a tehetségéről nem is beszélve, 2016-ban, egy hónap híján hetvenévesen halt meg.

Már 5 éve, hogy Alan Rickman elhunyt - Ő volt az a nő, akivel több, mint 50 évig éltek együtt

Hasnyálmirigyrák végzett vele, de az utolsó pillanatig dolgozott. A betegségéről, a haláláról és a temetéséről éppoly szűkszavú közlemények jelentek meg, mint a magánéletéről általában. Az angol sajtóból annyi tudható, hogy a hamvait a hozzátartozók hazavitték, és a halála előtt megfogalmazott végrendeletben örököséül a feleségét nevezte meg. Sokan ekkor tudták meg, hogy egyáltalán volt felesége.

Ő volt Alan Rickman élete szerelme, akivel több, mint 50 évig éltek együtt - Rima Horton

Tény, hogy Alan Rickman csupán 2012-ben éve vette el Rima Hortont – akivel 1965-óta éltek együtt. Az esküvőn nem voltak vendégek, csak ők ketten, az ifjú, hatvanhat éves pár. Egy interjúban árulta el egyszer, hogy már nem vadházasok, ugyanis egybekeltek New Yorkban, aztán átsétáltak a Brooklyn-hídon, és megvacsoráztak. A menyasszony pedig kapott egy gyűrűt, igaz, azóta sem viseli. A színész még azt is hozzátette: mint minden párnak, így nekik is joguk van a saját szabályaik szerint élni a közös életüket.

Ő volt Alan Rickman élete szerelme, akivel több, mint 50 évig éltek együtt - Rima Horton

Amikor egymásba szerettek, Rickman egy helyes grafikus srác volt, főiskolára járt, majd sikeres vállalkozást indított. De 26 éves korában úgy döntött, visszatér gyerekkori álmához, és megpróbálkozik a színészettel. Nem kellett túl sok kört futnia, viszonylagos „túlkorossága” ellenére rögvest elnyert egy rangos színművészeti ösztöndíjat, és már a tanulmányai alatt felhívta magára a figyelmet néhány színpadi alakításával.

Ilyen sármos volt az esküvőjén a fiatal Bud Spencer

(Via wmn.hu)


Article Tags: · ·