FILMEZZUNK.HU
Mila Kunis és Ashton Kutcher csak akkor fürdetik gyermekeiket, ha már nagyon koszosak

Mila Kunis és Ashton Kutcher csak akkor fürdetik gyermekeiket, ha már nagyon koszosak

4890

Mila Kunis és Ashton Kutcher csak akkor fürdetik gyermekeiket, ha már nagyon koszosak

Mila Kunis és Ashton Kutcher nem látják értelmét a gyerekeik fürdetésének. A színész házaspár mára már közismert nevek, és remek példái annak, amit mi “párkapcsolati céloknak” nevezünk. Nemrég Dax Shepard podcastjének, a Fotel Expertnek a vendégei voltak, és ott elárulták, hogy nem túl gyakran fürdetik a gyerekeiket. Szerettünk volna egy kicsit mélyebbre ásni, és kideríteni, hogy pontosan miért nem része a napi zuhanyzás a rutinjuknak.

Mila Kunis és Ashton Kutcher hatalmas pénzösszeget ajánlott fel az ukrajnai háború érintettjeinek

Ashton és Mila a népszerű sorozat, az ’Azok a 70-es évek show’ forgatásán találkoztak először – a férfi 19 éves volt, a lány pedig mindössze 14. Több mint egy évtizedbe telt, mire összejöttek és végre egy pár lettek, még ha Mila később be is vallotta, hogy mindig is bele volt zúgva Ashtonba. A pár 2015-ben házasodott össze, és ma már 2 gyermek – lányuk, Wyatt és fiuk, Dimitri – szerencsés szülei. Mila és Ashton nem minden nap zuhanyoznak. Mila Kunis bevallotta, hogy nem mossa meg minden nap szappannal a testét, csak a létfontosságú dolgokra koncentrál. Mivel gyerekkorában nem volt meleg víz, így amúgy sem zuhanyzott sokat.

“Nem voltam az a szülő, aki mindig megfürdette az újszülöttjeit ”

– tette hozzá a színésznő. Ashton Kutcher nem is érthetett volna jobban egyet feleségével, kifejtette, hogy ha látod a koszt a gyerekeiden, tisztítsd meg őket. “Máskülönben nincs értelme”.

Ashton Kutcher kiállt az élet védelme mellett

Tulajdonképpen milyen gyakran kellene zuhanyoznunk, merül fel a kérdés? Az amerikaiak körülbelül kétharmada naponta zuhanyozik, míg Ausztráliában az emberek több mint 80%-a. Kínában az emberek mintegy 50%-a számol be arról, hogy csak hetente kétszer fürdik. A zuhanyzási gyakorlatunk talán inkább a napi szokásokról, mint az egészségről szól.

Egyes bőrgyógyászok szerint minden második nap vagy hetente 2-3 alkalommal kellene zuhanyoznunk. Vannak, akik reggel, egyesek edzés után, mások lefekvés előtt zuhanyoznak. A személyes higiénia fontos. Ez a tisztelet jele a körülöttünk lévő emberek, és ami a legfontosabb, önmagunk felé. A túl gyakori fürdés azonban száraz/hámló bőrhöz, törékeny hajhoz és viszketéshez vezethet. Télen a bőrünk szárazabb lehet a szokásosnál, és ebben az esetben a túl gyakori zuhanyzás negatívumokkal járhat. Nyáron a napi zuhanyzás nem biztos, hogy negatív hatással van a testünkre.

Ashton Kutcher gyerekként öngyilkos akart lenni, hogy a súlyos beteg testvérének adhassák a szívét

(Via Napjainkbanblog.eu)


Article Tags: · ·