FILMEZZUNK.HU
BRÉKING: Befutott Sylvester Stallone szuperhősfilmjének az első előzetese! - Samaritan

Folytatást kap Sylvester Stallone szuperhősfilmje, a Szamaritánus!

505

Folytatást kap Sylvester Stallone szuperhősfilmje, a Szamaritánus!

Nem is olyan régen volt, persze lehet, hogy sokaknak egyszerűen fel sem tűnt, hogy Stallone szerepet vállalt egy szuperhősként egy alkotásban, amely a Szamaritánus címet viseli. A 2022-es kaland végül nem is került mozikba, és csak a Prime video streamingszolgáltató kínálatában tűnt fel. A 100 millió dollárból készült alkotás nem is kapott olyan jó kritikákat, imdb-n például 5.7 ponton áll 53 ezer szavazat után, Rotten Tomatoes-on a kritikusok lehúzták, míg a közönség szerette (38% és 71%-os értékeléseket adtak), míg Metacriticen közelebb állt a nézők véleménye a kritikusokéhoz – előbbiek 5.6-os átlagot, utóbbiak 45 pontot hoztak össze.

Samaritan

Az Amazon MGM Studios viszont mégis úgy gondolja, érdemes elkészíteni hozzá egy folytatást, ezért felbérelték Bragi F. Schutot, hogy írja meg a forgatókönyvet – neki köszönhetjük az első felvonás szkriptjét is. Stallone nem csak producerként tér vissza, mivel a színészsztrájk előtt kötött megállapodás értelmében a főszerepet is újra eljátssza.

A Julius Avery által rendezett Szamaritánus (Samaritan) egy fiatal fiúról szólt, akit egy lecsúszott munkás ment meg a veréstől. A fiú szentül hiszi, hogy az idősebb férfi egy szuperhős, aki 20 évvel korábban eltűnt eg ádáz csatában, amelyet legfőbb ellenfelével vívott meg. A filmet 2022. augusztus 26-án mutattak be a Prime Video-n, és így eljtutott a világ több, mint 240 országába, miközben az Amazon szerint a nézettségi adatok révén túlszárnyalta az előzetes elvárásokat is, és három egymást követő héten keresztül a legnézettebb alkotása a szolgáltatónak.

Sylvester Stallone bevallotta, hogy pornófilmekkel kezdte a pályafutását

(Via Esport1.hu)


Article Tags: · ·