FILMEZZUNK.HU
Biztossá vált, Henry Cavill főszereplésével jön az új Hegylakó film!

Biztossá vált, Henry Cavill főszereplésével jön az új Hegylakó film!

3347

Biztossá vált, Henry Cavill főszereplésével jön az új Hegylakó film!

A nyolcvanas évek stílusos akciófilmjének indult a Hegylakó 1986-ban. A Christopher Lambert főszereplésével készült film azonban túl érdekes mitológiát vázolt fel ahhoz, hogy csak úgy hagyják parlagon, tehát érkezett hozzá több folytatás és sorozat is, ahogy egyre nagyobb kult-klasszikussá vált. Egy ideje már fel akarják támasztani ezt a franchise-t, de 15 éve tart a vajúdás, csak nem akar megszületni. Most viszont remek hír érkezett: a projekt mögött álló Liosngate megy tovább a projekttel, azaz biztosan el fog készülni a Hegylakó rebootja belátható időn belül, mert hogy a forgatás valamikor 2024-ben startol.

Henry Cavill főszereplésével jön az új Hegylakó film!

A Deadline jelentette, hogy a Lionsgate bízik a rebootban, így viszi az AFM-re, az amerikai filmpiacra, hogy forgalmazót találjon neki, illetve minél előbb tető alá hozzák a filmet. A lap értesülései szerint nagyköltségvetésű fantasyre számíthatunk, büdzséje 100M$ fölött lesz, és a forgatás a tervek szerint 2024-ben indul. A rendezői székben Chad Stahelski, a John Wick-filmek alkotója ül majd, de ezt már eddig is tudtuk, ahogy azt is, hogy Henry Cavill formálja meg a halhatatlan főhőst. A forgatókönyvet, illetve annak friss változatát Mike Finch, a John Wick: 4. felvonás írója jegyzi. Ezért is ígérte azt még korábban Stahelski, hogy tulajdonképpen az ő Hegylakója egy “John Wick kardokkal” lesz, tőle nem is várunk mást. A direktor a közelmúltban így nyilatkozott a Hegylakó-rebootról:

“Szerintem most már van pár nagyon jó alkotóelemünk hozzá. Az benne a trükkös, hogy ha az a film mottója, hogy ‘csak egy maradhat’, akkor nem nyírhatsz ki mindenkit elsőre… Itt mondom ezt el ország-világ előtt először, hogy a mi sztorinkban sok karakter és történés visszaköszön az eredeti filmből, de mellé áthozunk bizonyos részeket a tévésorozatokból is. Egyfajta előzményfilmet szeretnénk ebből kreálni, ami előkészíti a terepet a The Gatheringnek, a halhatatlanok végső találkozójának is, szóval lesz lehetőségünk arra, hogy kibővítsük ezt az IP-t.”

Csak a rend kedvéért: maga Henry Cavill osztotta meg először a hírt 2021 májusában, hogy csatlakozik a projekthez.

“Gyerekkorom óta Hegylakó-rajongó vagyok, a 80-as évekbeli filmektől kezdve a tévésorozatig, amelynek színésze [Adrian Paul] nagyon hasonlít az egyik testvéremre. Nem állok rosszul a kardokkal, és Chad Stahelski vezetésével ez egy olyan lehetőség, mint senki mással. Ez a mély merülés a franchise történelmében, a rendelkezésünkre álló összes eszközzel, olyan kalanddá teszi ezt a filmet, amit sosem fogok elfelejteni (és remélem, ti sem fogjátok)”

– vallotta be a színész.

Döbbenetes átváltozás! Így néz ki most Kim Basinger, akit Hollywood legszexibb színésznőjének tartottak

(via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·