FILMEZZUNK.HU
Mindenkit sokkolt Matthew Perry halála - Színésztársai így emlékeztek meg róla

Mindenkit sokkolt Matthew Perry halála – Színésztársai így emlékeztek meg róla

2204

Mindenkit sokkolt Matthew Perry halála – Színésztársai így emlékeztek meg róla

A Jóbarátok Chandlerét játszó 54 éves színész, Matthew Perry sokkoló halálhírét a legtöbbeknek még fel kell dolgozniuk. Rengeteg rajongó és kolléga áll értetlenül a történtek előtt, mert a hírek szerint két órával a halála előtt még pickleballt játszott. Később elküldte asszisztensét, aki nem sokkal később visszatért, de a színészt akkor már élettelenül találta meg a jakuzziban. A halál pontos okát egyelőre senki nem tudja, de a követők a körülményekből kiindulva a szívmegállást és a fulladást valószínűsítik – ám ezt egyelőre senki nem erősítette meg hivatalosan.

Matthew Perry elárulta, hogy állandóan szorongott a Jóbarátok felvételei előtt

A Jóbarátokban a Janice-t alakító színésznő, Maggie Wheeler már meg is emlékezett Matthew Perry-ről. Az Instgramon egy közös jelenetükből kivágott fotót posztolt az alábbi szöveggel: “Micsoda veszteség. Hiányozni fogsz a világnak, Matthew Perry. Az öröm, amit oly sok embernek okoztál rövid életed alatt, tovább fog élni. Áldottnak érzem magam, hogy ennyi kreatív pillanatot oszthattam meg veled.” A megosztott képen az látható, ahogy Maggie rajongva néz partnerére a Jóbarátok egyik jelenetében.

A Jóbarátok stábja és a Warner Bros. közös posztban búcsúztak: „Igazi ajándék volt mindannyiunk számára. Mélyen együtt érzünk a családjával, szeretteivel és minden rajongójával” – írták. A sorozatot sugárzó NBC tévécsatorna bejegyzésében az áll: “Hihetetlenül szomorúak vagyunk Matthew Perry túl korai halála miatt. Tökéletes komikus időzítésével és fanyar humorával világszerte emberek százmillióinak okozott rengeteg örömteli percet. Öröksége számtalan generáción keresztül fog tovább élni.

Matthew Perry bevallotta, hogy fülig szerelmes volt Jennifer Anistonba

Paget Brewster színésznő epizódszerepben tűnt fel a kilencvenes évek legjelentősebb szitkomjában, a negyedik évadban játszotta Chandler egyik barátnőjét, Kathy-t. Ő Twitteren azt írta, mélyen elszomorította a hír. „Nagyon kedves volt hozzám a Jóbarátok forgatásán, és utána is, bármikor találkoztunk egymással. Kérlek, olvassátok el a memoárját, az az ő öröksége, amivel másokat segít.” Mira Sorvino az 1994-es Párhuzamos életek című filmben dolgozott együtt Perryvel. Bejegyzésében úgy fogalmaz: „Jaj ne!!! Matthew Perry! Te édes, zaklatott lélek!! Találj békét és boldogságot a mennyországban, és nevettess meg mindenkit az egyedülálló szellemességeddel!!!

Szintén közös képet tett közzé Selma Blair, akinek elmondása szerint Perry volt az egyik legrégebbi barátja. “Mindannyian imádtuk Matthew Perryt, én különösen. Minden nap. Feltétel nélkül szerettem őt. Ahogy ő is engem. Összetörtem. Összetört a szívem. Szép álmokat, Matty. Szép álmokat.”

Elizabeth Hurley kitálalt: Borzasztó volt együtt dolgozni Matthew Perryvel, a drog- és alkoholfüggősége miatt

(Via IGN Magyarország és Cosmopolitan.hu)


Article Tags: · ·