FILMEZZUNK.HU
Szívszaggató! Kiderült, hogy mi okozta a Jóbarátok sztárjának, Matthew Perry-nek a halálát

Szívszaggató! Kiderült, hogy mi okozta a Jóbarátok sztárjának, Matthew Perry-nek a halálát

3033

Szívszaggató! Kiderült, hogy mi okozta a Jóbarátok sztárjának, Matthew Perry-nek a halálát

Még mindig nem tért magához a világ a szombati tragikus hírt követően, hogy Matthew Perry, a Jóbarátok legszellemesebb karakterének megtestesítője elhunyt. Az egész világ gyászba borult, hiszen a valaha volt legmeghatározóbb sorozat egyik főszereplőjeként lett híres. Azt már eddig is tudni lehetett, hogy az 54 évesen elhunyt Perry a saját jakuzzijába fulladt bele, de az okát, vagyis a miértre még nem kaptak választ a rajongók.

Matthew Perry elárulta, hogy állandóan szorongott a Jóbarátok felvételei előtt

Elhunyt a jóbarát

A Los Angeles Times arról számolt be, hogy a hatóságok délután 4 óra körül mentek ki a színész otthonához, ahol próbálták újraéleszteni, de hiába. Az idegenkezűséget ugyan kizárták, és drogot sem találtak az otthonában, de azt már tudni, hogy a toxikológiai vizsgálat eredményeire még várni kell, így nem biztos, hogy csak fulladás volt a halál oka. A nyomozók azt tervezik, hogy a toxikológiai jelentéseket felhasználják annak megállapítására, hogy bármilyen idegen anyag hozzájárulhatott-e Matthew Perry halálához.

A Los Angeles-i megyei orvosszakértői hivatal további vizsgálatokat tett szükségessé, mielőtt döntést hoznak. Az orvosszakértő vasárnap délután frissítette Perry online nyilvántartását, amelyben halálának okát „elhalasztottnak” írta. Azokban az esetekben, amikor a halál okát nem lehet meghatározni a boncoláskor, halasztott igazolást adnak ki a további vizsgálatok befejezéséig.

Perry egész életében küzdött a függőségek ellen. Először az alkohol, majd a kokain, végül a gyógyszerek rabja lett. Perrynek 49 éves korában – opioid-függősége – miatt megrepedt a vastagbele. Az orvosok csak két százalék esélyt adtak neki a túlélésre, és két hétig kómában volt, majd további hónapokig volt a kórházban. Perrynek 14 műtétre volt szüksége az összes hasi károsodás rendbe hozására. Az egész filmes szakma, illetve a világ minden Jóbarátok rajongója egy emberként gyászolja.

Kiderült, hogy A nyolcadik utas: a Halál karaktere igazából transznemű, és mindvégig az volt

(Via MSN.com)


Article Tags: ·