FILMEZZUNK.HU
Bud Spencer igazi istenként tekintett a magyar olimpiai bajnok vízilabdázóinkra

Bud Spencer igazi istenként tekintett a magyar olimpiai bajnok vízilabdázóinkra

1578

Bud Spencer igazi istenként tekintett a magyar olimpiai bajnok vízilabdázóinkra

A napokban ünnepelné 94. születésnapját Carlo Pedersoli, korábbi olasz vízilabda-válogatott. Ha így nem mond sok mindent a neve, akkor azt is eláruljuk, hogy őt leginkább a szerethető pofonosztó, Bud Spencerként ismerjük.

Így lőtt gólt Bud Spencer a magyar vízilabda-válogatottnak

A legendás Bud, még vízilabdázóként

A pólózást színészi karrierre cserélő Pedersoli – aki már hét éve nincs közöttünk – nemcsak a hasát és a hagymásbabot imádta, hanem a magyar vízilabda-válogatott tagjait is. A magyar olimpiai bajnokokra igazi istenként tekintett, még akkor is, amikor ő már ünnepelt filmsztár volt.

Bud Spencer élete utolsó vízilabdameccsét éppen Magyarországon játszotta, nagy példaképei ellen vonulhatott vissza. A mérkőzés előtt felkereste a magyar játékosokat, és megkérte őket, hogy lehetőleg kíméljék meg az arcát, mivel megvan a hollywoodi szerződése, rossz lenne összevarrt arccal, kivert fogakkal kiutaznia a forgatásra. A magyarok persze mindent megígértek, a meccsen azonban csak a sztárra utaztak, mindig ott voltak körülötte, szinte forrt a víz. Lendültek a magyar öklök, könyökök, Bud Spencer alig győzte kapkodni a fejét, eltakarni a fogsorát, de megúszta: a csibész magyarok néhány centivel az arca előtt mindig visszafogták magukat, és megálltak az öklök a rettegő sztár arca előtt. A végén jót nevettek a történteken a medence partján: bár Bud Spencer mosolya nem volt annyira őszinte…

Bud Spencer az életben is hőssé vált, amikor egy forgatási szünetben megmentette egy 3 éves kisfiú életét

(Via Blikk.hu)


Article Tags: · ·