FILMEZZUNK.HU
10 érdekesség, amit még nem tudtál Joaquin Phoenix-ről

JOAQUIN PHOENIX: “Soha nem akarom úgy látni önmagam, ahogy a kamera lát engem”

1756

JOAQUIN PHOENIX: “Soha nem akarom úgy látni önmagam, ahogy a kamera lát engem”

Joaquin Phoenix sosem nézi vissza a filmjeit. Vannak színészek, akik már tűkön ülnek, hogy vajon hogyan sikerült a legújabb filmjük, amit hónapokon keresztül forgattak. Azonban vannak hollywoodi celebek, akiket hidegen hagy az alakításuk. Ez utóbbiak közé tartozik az Oscar-díjas Joaquin Phoenix.

Meg sem ismernénk az utcán, ha szembejönne: így néz ki Joaquin Phoenix új filmje forgatásán

Miközben a The Master című filmjét népszerűsítette 2012-ben – az itt nyújtott szerep aztán Oscar-jelölést hozott neki -, Phoenix a következőket nyilatkozta arról, milyen érzés visszanézni a saját alakítását.

„Soha nem akarom úgy látni önmagam, ahogy a kamera lát engem. Nem akarok a kameralencse lenni; erre fizikailag képtelen lennék. Azt gondolom, ha valaki a saját alakítását nézi vissza, akkor képtelen elfogulatlan ítéletet alkotni, ami teljesen emberi vonás. Persze van bennem némi kíváncsiság, ami időnként erőt vesz rajtam, és ilyenkor tudatosan nemet kell mondanom magamnak, mert tudom, hogy az egészből sehogy sem jöhetek ki jól.”

– mesélte Joaquin, majd így folytatta:

“Ami azt illeti, nagyobb esély van rá, hogy az ilyesmi inkább negatív módon befolyásolja a jövőbeli munkáimat, mint pozitív irányban, még akkor is, ha az adott alakítás történetesen jól sikerült.”

Ő volt a Szívek szállodája rosszfiúja – Milo Ventimiglia semmit sem vesztett a sármjából

(Via Toppont.hu)


Article Tags: ·