FILMEZZUNK.HU
Nicolas Cage súlyos depresszióba esett a fia botrányos viselkedése miatt

Nicolas Cage súlyos depresszióba esett a fia botrányos viselkedése miatt

5805

Nicolas Cage súlyos depresszióba esett a fia botrányos viselkedése miatt

Nem épp a normális életre való garancia, ha valaki Nicolas Cage gyerekeként nő fel, de a sztár fia, Weston Cage a jelek szerint mindent elkövet, hogy lepipálja híres apja excentrikusságát. Azzal valószínűleg még nem is akasztotta ki Cage-et, hogy az Eyes of Noctum nevű black metal együttes énekese lett, később azonban más ügyei is voltak.

Nicolas Cage depresszióba esett a fia botrányos viselkedése miatt

2011-ben például letartóztatták, és pszichiátriai kivizsgálásra küldték, mert összeverekedett a személyi edzőjével egy étteremben. A konfliktus oka az volt, hogy Weston nem rendelhetett azt, amit szeretett volna, és az eldurvult vita egy pontján állítólag még egy pörgőrúgással is megpróbálkozott. Később a problémás sztárgyerek azzal került a lapok címoldalára, hogy megverte akkori feleségét, Nikki Williams énekesnőt – akivel 2012-ben nem túl meglepő módon el is váltak. Weston pedig egy percig sem titkolja, kit hibáztat a zűrjeiért.

„Az embereknek az a prekoncepciójuk, hogy nekem milyen kiváltságos életem lehetett, de valójában el sem tudják képzelni, min mentem keresztül. Azóta ezek az élmények jelentik a hajtóerőt a számomra, hogy a zenélés közben megszabaduljak a szívemben uralkodó bosszútól.”

– nyilatkozta a Noisey zenei csatornának.

Mindenki megnyugodhat, durván korhatáros lesz a Deadpool 3!

(Via Toppont.hu)


Article Tags: · ·