FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli 45. születésnapját Rachel McAdams – Íme a 7 legjobb film a gyönyörű színésznőtől

Most ünnepli 45. születésnapját Rachel McAdams – Íme a 7 legjobb film a gyönyörű színésznőtől

35390

Rachel McAdams legjobb filmjei

A bájos színésznő, Rachel McAdams a napokban ünnepli születésnapját, ez alkalomból összegyűjtöttük legjobb és leghíresebb filmjeit! Boldog születésnapot Rachel!

Neked melyik a kedvenc Rachel McAdams filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon! A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik.

7. Időről időre /About Time, 2013/

Tim Lake (Domhnall Gleeson) rájön, hogy képes az időutazásra… Elhatározza, hogy keres magának egy társat, de rá kell döbbennie, hogy ez nem is olyan könnyű, mint amilyennek látszik. Tim Londonba költözik és elkezd ügyvédként dolgozni, ahol megismerkedik a gyönyörű és bizonytalan Mary-vel (Rachel McAdams). Egymásba szeretnek, de az időutazások miatt alig találkoznak. Hősünk ezután arra használja képességét, hogy létrehozza a tökéletes lánykérést, hogy megmenekítse esküvőjét minden idők legrosszabb násznagyi beszédjétől, hogy megmentse barátját egy szakmai katasztrófától, és hogy terhes feleségét időben a kórházba juttassa a szülésre a hatalmas közlekedési dugó ellenére is. De aztán rá kell döbbennie Timnek, hogy az időutazásnak vannak határai és veszélyei is.

6. Ébredj velünk /Morning Glory, 2010/

A tévés Becky Fullernek (Rachel McAdams) szánalmas a szakmai és a magánélete. Szerencsére állást kap a Pirkadatnál, az országos, ám a nézettségi verseny utolsó helyén álló reggeli híradónál. Nagy lelkesedéssel veti magát a munkába, és ügyesen megszerzi a talonba tett legendás műsorvezetőt, Mike Pomeroyt (Harrison Ford). A férfi azonban nem hajlandó együttműködni vele, és különösen nem a Pirkadat sztárjával, a műsorvezető Colleen Peckkel (Diane Keaton). Összecsapásaik már a műsor létét fenyegetik. Becky kétségbeesetten küzd azért, hogy megmentse a jó hírét, az állását, és magát a műsort.

5. Sherlock Holmes /Sherlock Holmes, 2009/

A legendás mesterdetektív élete legnagyobb kihívásával kerül szembe. Sherlock Holmes (Robert Downey jr.) és hű társa (Jude Law) Lord Backwood (Mark Strong) nyomába erednek, mivel ha nem leplezik le időben, akkor az nagyon komoly problémát jelenthet az egész birodalomra.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · ·