FILMEZZUNK.HU
A részeg Robert Pattinson egyik híres filmje forgatásán összehányta magát

A részeg Robert Pattinson egyik híres filmje forgatásán összehányta magát

1590

A részeg Robert Pattinson egyik híres filmje forgatásán összehányta magát

Willem Dafoe oldalán játszik A világítótorony című filmben Robert Pattinson, akik két férfikaraktert alakítanak. A történet egy eldugott világítótoronyban játszódik, ahol a két férfi kénytelen hosszú ideig együtt élni és dolgozni. Bár nagyon különbözőek, az izoláció és a környezet sajátos atmoszférája különös kapcsolatot épít ki közöttük. Robert Eggers rendező egyedi stílusa művészi szintre emeli a horror műfaját.

A világítótorony

A világítótorony című filmben

A filmben látható néhány jelenetben Robert Pattinson karaktere részegre issza magát, ezért a színész engedélyt kapott a részegség ábrázolására. Azonban sajnos túltolta a dolgot, és finoman szólva is, már nem volt ellenőrzése a helyzet felett. Ennek következtében Willem Dafoe és Robert Eggers is elégedetlen lett a túlzottan valóságos alakítással.

A forgatás során előfordult, hogy konkrétan összevizelte magát a színész, sőt még a hányás sem maradt el. Az ilyen esetek teljesen tönkretették az adott forgatási napokat. Robert Pattinson bevallása szerint ez azért történt, mert már a jelenetek előzetes átolvasása során, amit Robert Eggers rendezővel és Willem Dafoe-val közösen végeztek, nagyon idegesítette a monoton és érzelemmentes rendezői stílus. Ennek következtében a konkrét felvételekig nem tudta, hogyan kellene alakítania egy-egy jelenetet. Így nem meglepő, hogy az ivászattal is túlzásba esett…

10 Matthew McConaughey film, amit mindenképpen látnod kell

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·