FILMEZZUNK.HU
Michelle Pfeiffer és férje egy vakrandin találkoztak először - Már 30 éve bolondulnak egymásért

Michelle Pfeiffer és férje egy vakrandin találkoztak először – Már 30 éve bolondulnak egymásért

1947

Michelle Pfeiffer és férje egy vakrandin találkoztak először – Már 30 éve bolondulnak egymásért

Michelle Pfeiffer színésznő sok szerelmi csalódáson ment keresztül az élete során. Az első házassága kilenc év után ért véget, majd Peter Horton után több emberrel is randizott, de ezek a kapcsolatok mind kudarcba fulladtak. Az élete azonban 1993 januárjában változott meg, amikor beleszeretett David E. Kelley forgatókönyvíróba és producerbe. Azóta eltelt már több, mint 30 év.

Michelle Pfeiffer és férje már 30 éve bolondulnak egymásért - Egy vakrandin találkoztak először

Érdekes, hogy bár mindketten dolgoztak a filmiparban, Michelle Pfeiffert és David E. Kelley-t évekig nem sodorta össze az élet. Végül 1993-ban egy vakrandin találkoztak először, ahol bowlingozni mentek. Az első találkozójuk annyira jól sikerült, hogy hamarosan beleszerettek egymásba. Olyannyira biztosak voltak egymásban, hogy még ugyanabban az évben összeházasodtak. A színésznő mindig óriási tisztelettel beszél férjéről, és az interjúkban is látszik, hogy több évtizeddel később is odavan érte.

“Életemben nem találkoztam a férjemnél becsületesebb emberrel, és én ezt nagyon tisztelem benne. Imádom a humorát és az intelligenciáját, ráadásul roppant aranyos ember, ezek azok a tulajdonságai, amikért odáig vagyok. Azonban azt fontos megjegyezni, ha az ember nem tiszteli a partnerét, egy idő után elege lesz az illetőből.”

– magyarázta a színésznő a Parade című lapnak.

Michelle Pfeiffer és férje már 30 éve bolondulnak egymásért - Egy vakrandin találkoztak először

“Az élet azon múlik, hogy milyen döntéseket hozol, és bizony én hoztam jó néhány rossz döntést. Viszont azt tudom, hogy a legjobb férfit választottam. A Daviddel való házasságom azért működik, mert jól meg tudunk férni egymás mellett. Hasonló értékrenddel rendelkezünk, és mindketten azonos módon találjuk meg az egyensúlyt a munka és a családi élet között.+

– osztotta meg házasságuk titkát. Michelle Pfeiffer és David E. Kelley-nek két gyermekük van. Michelle Pfeiffer még azelőtt örökbefogadta lányát, Claudia Rose-t, hogy találkozott volna későbbi férjével. A közös fiuk, John pedig 1994 augusztusában született.

Sorsfordító filmek a valós hitről

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·