FILMEZZUNK.HU
Sylvester Stallone a mai napig nem tudta túltenni magát fia tragikus elvesztésén - Sage Stallone

Sylvester Stallone a mai napig nem tudta túltenni magát fia tragikus elvesztésén

1243

Sylvester Stallone a mai napig nem tudta túltenni magát fia tragikus elvesztésén

Sylvester Stallone 2012-ben megrázó veszteséget élt át, amikor legidősebb gyermeke, Sage Stallone 36 évesen meghalt. Sage, aki apja mellett szerepelt az 1990-es Rocky V című filmben, a sztár elsőszülött gyermeke volt első feleségétől, Sasha Czacktól. Miután 14 évesen debütált színészként a címszereplő fiaként, Robert Balboa Jr. szerepében, Sage játszott többek között a Daylight – Alagút a halálba című filmben is, szintén apja oldalán. Felnőttként, mint rendező és executive producer is dolgozott.

Már 10 éve, hogy elhunyt Sage Stallone – Sylvester Stallone teljesen összetört fia halálától

Sage Stallone mindössze 36 évesen hunyt el

Sage-et 2012. július 13-án találták holtan a Los Angeles-i Studio Cityben lévő otthonában. A New York Post és a TMZ, akik elsőként számoltak be a hírről, a színészhez közel álló névtelen forrásokra hivatkozva azt feltételezték, hogy Sage-nek vényköteles gyógyszerproblémái voltak, és tablettatúladagolás következtében halt meg. Mielőtt a halál okával kapcsolatos kérdésekre választ kaptak volna, Stallone a CNN szerint nyilvános felhívást intézett a médiához, hogy fejezzék be a fia halálának okával kapcsolatos “spekulációkat és megkérdőjelezhető tudósításokat”.

A pénteken a Netflixen megjelent Sly című dokumentumfilm Stallone életéről és hollywoodi karrierjéről szól. Egy ponton a film kitér a néhai fiával való kapcsolata és a Rocky Balboa a és Rocky Jr. közötti párhuzamra, ahogyan azt Stallone a Rocky V című filmben ábrázolta. A filmben Rocky Jr. a bokszoló csodagyerek Tommy (Tommy Morrison) mentorálása miatt érzi elhagyatottnak magát apja által, aki többet foglalkozik mentoráltjával, mint a saját fiával. Arra a kérdésre, hogy saját tapasztalataiból merített-e a történet megírásakor, Stallone így válaszolt: “Sajnos igen.Tudod, sajnos az ember a családja elé helyez dolgokat, és a következmények elég radikálisak és pusztítóak.

Sylvester Stallone három gyönyörű lány büszke apukája – Így néznek ki felnőtt korukra a meseszép lányok

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·