FILMEZZUNK.HU
Végképp eltorzult az arca! Rémmé műtette magát a macskanő

Végképp eltorzult az arca! Rémmé műtette magát a macskanő

18915

Végképp eltorzult az arca! Rémmé műtette magát a macskanő

A macskanőként emlegetett Jocelyn Wildenstein nem bír leállni a szépészeti beavatkozásokkal. Ez egy igazán jó példa arra, hogy ne akarjuk magunkat úgy formálni, ahogy a partnerünknek tetszik, hanem úgy nézzünk ki, ahogyan jól érezzük magunkat a bőrünkben. Jocelyn Wildenstein viszont pont ebbe a csapdába esett. A macskanőként elnevezett társasági előkelőség egykor igazán szép hölgye négymillió dollárért műtette magát igazi szörnnyé.

Jocelyn Wildenstein

Az 1940-ben született milliárdosnő egy küszködő áruházi beszerző lánya volt. 17 éves korában változott meg az élete, amikor Cyril Piguet filmproducerrel kezdett járni. Később 5 évig járt Sergio Gobbi producerrel, és hosszú időt töltött Afrikában, amelybe beleszeretett. A nemzetközi elit előkelő társasági életét élte. Szeretett vadászni, így ismerkedett meg Adnan Khashoggi szaúdi fegyverkereskedővel, aki Afrikában mutatta be neki Alec Wildensteint, a későbbi férjét. 1978. április 30-án Las Vegas-ba szöktek, hogy összeházasodjanak, mivel az apja ellenezte kettejük házasságát. Jocelyn 1979-ben kezdett plasztikai műtéteket csináltatni.

 „Mindketten megcsináltattuk a szemhéjunkat” – mondta.

Több életrajzíró szerint azonban a sorozatosan végzett műtétek azok, amik a  „macskaszerűbb” megjelenést célozták meg. A Daily Mail szerint 2millió fontot költött a műtétekre, hogy jobban tetsszen a férjének, aki szerette a nagy macskákat. Egy hiúz volt a háziállata, mert „a hiúznak tökéletes a szeme.” Mostanra a szemét is nehezen tudja kinyitni.

Jocelyn Wildenstein

1997-ben Jocelyn rajtakapta a férjét a 21 éves orosz modellel. A férfi még abban az évben elhagyta Jocelynt, és megindult a válás. Bár az évek során Jocelyn arca a felismerhetetlenségig eltorzult a ráncfelvarrások és szilikonbeültetések következtében,  a plasztikákkal még így sem tud leállni.

Szerző: MéziMcFly

10 hollywoodi sztár, aki eljátszott egy szerepet, és az a valóságban is megtörtént vele


Article Tags: · ·