FILMEZZUNK.HU
10 hollywoodi sztárpár, akiket a filmforgatás hozott össze

10 hollywoodi sztárpár, akiket a filmforgatás hozott össze

51905

Hollywoodi sztárpárok, akiket a filmforgatás hozott össze

Többször is hallhattunk pár olyan pletykákat, hogy filmforgatás közben olyan jó kapcsolat alakult ki a férfi és női szereplők között, hogy a produkció bemutatása után is folytatták romantikus kapcsolatukat. Sokszor ezek a pletykák hamisnak bizonyulnak, ám a rajongók nagy örömére előfordul, hogy valóban összejött a két szereplő. Alábbi összeállításunkban az így létrejött kapcsolatokból szemezgettünk. Íme 10 hollywoodi sztárpár, akiket a filmforgatás hozott össze.

Justin Theroux és Jennifer Aniston

Justin Theroux és Jennifer Aniston

A két filmsztár a Hippi-túra (2012) című film forgatása közben talált egymásra. A munkálatok után Aniston eladta a Beverly Hills-i apartmanját 2011 júliusában $38 millió dollárért, majd bérelt egy két hálószobás lakást Hollywood Hills-ben. 2012 augusztusában eljegyezte Justin Theroux, így 2013-ban már a Justinnal közösen vásárolt házát újította fel. 2015. augusztus 5-én, Justin Theroux 44. születésnapjára rendezett ünnepségen, egy meglepetés esküvő keretében, házasságot kötött jegyesével.

Tom Hardy és Charlotte Riley

Tom Hardy és Charlotte Riley

Tom Hardy és Charlotte a 2009-es minisorozat, az Üvöltő szelek forgatásán ismerkedett meg egymással. 2010-ben megkérte Charlotte kezét, aki természetesen igent mondott, ám a boldogító igen még váratott magára. 2014. júliusában került sor a házasságkötésre, jelenleg pedig Charlotte-tal, kisfiával, Louis Thomasszal, valamint két közös kutyájukkal él a család Londonban. 2015. szeptemberében Tom és Charlotte bejelentette, első közös babájukat várják, aki egy hónappal később, október 22-én meg is született.

Benedict Cumberbatch és Sophie Hunter

Benedict Cumberbatch és Sophie Hunter

Sherlock zseniális megtestesítője, a Burlesque Fairytales (2009) című thriller forgatásán találkozott későbbi feleségével. 5 év együtt járás után, 2014. november 5-én a The Times hasábjain jelent meg, hogy Benedict eljegyezte barátnőjét Sophie Hunter opera és színpadi rendezőt. 2015 januárjában bejelentették, hogy első közös gyermeküket várják, majd nem sokkal később február 14-én Valentin napkor összeházasodtak. Júniusban megszületett kisfiúk, Christopher Carlton Cumberbatch. A kicsi Christopher nem sokáig marad testvér nélkül, ugyanis 2016. október végén bejelentették, hogy érkezik a második Cumberbatch fiú, mely 2017. március 3-án megszületett és a Hal Auden Cumberbatch nevet kapta.

Michael Fassbender és Alicia Vikander

Michael Fassbender és Alicia Vikander

Michael a Fény az óceán felett forgatása alatt ismerkedett meg Alicia Vikanderrel színésszel, akivel 2014 novembere óta egy párt alkotnak.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·