FILMEZZUNK.HU
Biztossá vált, jön a John Wick 5!

Biztossá vált, jön a John Wick 5!

2506

Biztossá vált, jön a John Wick 5!

Most, hogy mind az írók, mind a színészek újra munkába álltak a sztrájkok végével, Hollywood folytatja a nagyszabású projektek gyártását – kis, független filmeket a sztrájk ellenére is forgathattak – miután megegyeztek a szakszervezettel. És úgy tűnik, hogy a sok készülő projekt mellett a John Wick 5 az egyik.

10 rejtett részlet a filmekben, amiket lehet, hogy észre sem vettünk

A Lionsgate Motion Picture Group elnöke, Joe Drake a negyedéves eredménybeszámoló során arról számolt be, hogy már dolgoznak az ötödik John Wick-film forgatókönyvén, és azt is elárulta, hogy több spinoff is készül.

“Több spin-off és az ötödik rész is készül. Pont akkor kezdtünk el dolgozni (az ötödik részen), amikor az írósztrájk elkezdődött, és amint véget ért, azonnal újra munkához láttunk.”

Azok után, hogy a John Wick: 4. felvonás a látszat ellenére véget ért, hiszen a főhőst megölték a párbajban, soha nem láttuk Wick holtestét, a készítők nyitva hagyták a kaput, hogy amennyiben jól teljesít a film, akkor visszatérjen Keanu Reeves karaktere. Akár szeretnéd, akár nem, biztosan megcsinálják az új filmet, és ha úgy van, akkor Reeves nélkül is.

Keanu Reeves elárulta, hogy melyik filmjét tartja a legrosszabbnak

(Via Widescreen.hu)


Article Tags: · · ·