FILMEZZUNK.HU
Keanu Reeves elárulta, hogy melyik filmjét tartja a legrosszabbnak - A leskelődő

Keanu Reeves elárulta, hogy melyik filmjét tartja a legrosszabbnak

1827

Keanu Reeves elárulta, hogy melyik filmjét tartja a legrosszabbnak

Keanu Reeves karrierjében, mint szinte minden hollywoodi sztárnak, voltak magasabb és alacsonyabb pontjai. Bár a színész jelenleg ismét a csúcson van, ami részben a John Wick filmek sikerének is köszönhető, 35 éves filmkarrierje során néhány feledhető film is becsúszott a jó produkciók közé.

Keanu Reeves elárulta, hogy melyik filmjét tartja a legrosszabbnak - A leskelődő

Joe Charbanic rendező thrillerje, A leskelődő 2000-ben került a mozikba. A történet egy hidegvérű sorozatgyilkosról szól, aki fiatal nőkre vadászik. A gyilkos annyira magabiztos, hogy minden áldozatáról előre fényképet küld a rendőrségnek, hogy még azelőtt megtalálják, mielőtt végezne velük. Azonban általában ez nem sikerül nekik. A filmben Keanu Reeves játszotta a sorozatgyilkost, az új áldozatát Marisa Tomei, míg az őt üldöző nyomozót James Spader alakította. A szereposztás így elég erősnek tűnt, de A leskelődőt a kritikusok alaposan lehúzták, és a kasszáknál is csúfosan megbukott. Azonban Keanu Reeves nem emiatt tartja pályafutása legrosszabb filmjének.

Egy 2001-ben adott interjúban Keanu Reeves elmondta, hogy eredetileg csak barátsága miatt vállalt szerepet a filmben, amit Joe Charbanic rendezővel ápolt. Az eredeti megállapodás szerint csak egy kisebb szerepet kapott volna, hogy könnyebb legyen szponzorokat találni a forgatásra. Azonban ahogy teltek az idők, Reeves szerepe egyre nőtt a filmben. A rendező pedig egy olyan szerződést írt, ami kötelezte a színészt a szereplésre, így kiszállni sem volt lehetősége. Ráadásul James Spader sokkal magasabb gázsit kapott a filmért, ami csak tovább fokozta Reeves bosszúságát.

Pierce Brosnan 38 éves volt, amikor feleségét, majd idejekorán lányát is tragikus módon elveszítette

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·