FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb Ben Stiller film, amit mindenképpen látnod kell

A 10 legjobb Ben Stiller film, amit mindenképpen látnod kell

21109

Ben Stiller legjobb filmjei

Nemrég ünnepeltük Owen Wilson születésnapját és természetes, hogy legismertebb filmbéli társa, Ben Stiller is nem sokkal utána ünnepelheti születésének évfordulóját. Míg ők együtt szervezhetik szülinapi partijukat, addig mi egy kalap alá vesszük Stiller, általunk kedvelt 10 legszórakoztatóbb filmjét. Ha Owen Wilson toplistájára is kíváncsi vagy, IDE KATTINTS, hiszen azt már sikerült górcső alá vennünk. Szóval íme a szülinapos Ben Stiller 10 leghumorosabb alkotása! Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik!

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Ben Stiller produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

10. Hogyan lopjunk felhőkarcolót (Tower Heist, 2011)

Josh Kovacs (Ben Stiller) egy New York-i felhőkarcoló menedzsere. Minden lakóval jó kapcsolatot ápol, de különösen jó a viszonya Arthur Shaw-val (Alan Alda), a főnökével. Egy napon az FBI csalás miatt letartóztatja Shaw-t. Josh meg van győződve róla, hogy csupán félreértésről lehet szó. Josh rájön, hogy Shaw elsikkasztotta az alkalmazottak nyugdíját. A gaztett következtében az egyik alkalmazott öngyilkosságot kísérel meg. Shaw, és még sokan mások elvesztik az állásukat. Az ügyben nyomozó FBI ügynök elárulja Joshnak, hogy Shaw mintegy húsz millió dollárt rejteget valahol. A férfinek van is ötlete, hogy hol lehet az a pénz.

A Universal stúdió szeretett volna két jelenetet a film legvégére a stáblista utánra, amiben kiderül, hogy mi történt Ben Stiller és Eddie Murphy karaktereivel. Eddie viszont 500 ezer dollárt kért volna a jelenetért, úgyhogy nem készítették el azt.

9. Kidobós – Sok flúg disznót győz (Dodgeball: A True Underdog Story, 2004)

A játék is mehet életre-halálra: Peter LaFleurnek (Vince Vaughn) most bizonyítania kell. A jól menő edzőterem tulajdonosa, White Goodman (Ben Stiller) ugyanis fel szeretné vásárolni Peter kicsi és otthonos edzőtermét. Ahhoz, hogy ez nem történhessen meg, Peternek nagyon gyorsan pénz kell, ezért benevezi az edzőtermi csapatot egy pénzdíjas kidobós-bajnokságra. Ám Goodman sem rest, hogy megakadályozza őket a sikeres eredmény elérésében.

Kidobós - Sok flúg disznót győz (Dodgeball: A True Underdog Story, 2004)

Ben Stiller a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára. A film forgatásának megkezdése előtt az egész stáb egy kerek hónapon keresztül gyakorolta a kidobóst. A produkció bemutatását követően Amerika-szerte reneszánszát élte a kidobós – Gary Cole-t még meg is hívták egy felnőtt versenyre Chicagóba. Ben Stiller egy jelenet sikere érdekében három kamerát tört össze a forgatáson, és még a feleségét, Christine Taylort is arcon ütötte.

8. Keresd a nőt! (There’s Something About Mary, 1998)

Ted (Ben Stiller) nagy álma válik valóra, amikor az iskolai szalagavatóra Mary (Cameron Diaz) társaságában készül, ám egy szerencsétlen baleset miatt a dolog meghiúsul. Ted viszont évekkel később sem tudja kiverni fejéből a lányt, akivel azóta sem találkozott, és amikor rádöbben, hogy Mary élete igazi szerelme, fel akarja kutatni. Magánnyomozót fogad, és onnantól kezdve felpörögnek az események: kiderül ugyanis, hogy nem csak ő akar a lány nyomára bukkanni, és nem csak neki jelenti élete szerelmét.

Keresd a nőt! (There's Something About Mary, 1998)

A rendezők, Bobby Farrelly és Peter Farrelly előző filmjük, a Tökös tekés anyagi bukása után úgy gondolták, hogy következő filmjük lesz az utolsó. Ezért semmiben sem fogták vissza magukat, és a Keresd a nőt! sikere után úgy döntöttek, folytatják a pályát. 1998-ban a 4. legtöbb bevételt hozó film volt.

7. Derült égből Polly (Along Came Polly, 2004)

Reuben Feffer (Ben Stiller) úgy érzi, végre megtalálta az igaz szerelmet, sajnos épp a mézes heteken kell szembesülnie azzal, hogy felesége máris megcsalja a búvároktatóval. Reuben otthagy csapot, papot, és hazautazik. Az egyik este régi cimborájával, Sandy Lyle-lal (Philip Seymour Hoffman) iszogat, amikor megpillantja régi kedves ismerősét, Polly Prince-t (Jennifer Aniston), aki nagy hatást gyakorol Reubenre.  Azonban a férfi nincs egyszerű helyzetben, fél az újabb csalódástól, ráadásul más is feltűnik a színen.

Derült égből Polly (Along Came Polly, 2004)

Ben Stiller egy talkshow-ban elárulta, hogy a filmben szereplő görény többször is megharapta. A legfájdalmasabb az volt, amikor az állat állon harapta. Jennifer Aniston azt állította, hogy a szerepet azért vállalta el, hogy jó barátjával, Ben Stiller dolgozhasson, és hogy salsázhasson.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·