FILMEZZUNK.HU
Owen Wilson 10 legszórakoztatóbb filmje

Owen Wilson 10 legszórakoztatóbb filmje

34950

Owen Wilson 10 legszórakoztatóbb filmje

Owen Wilson, születési nevén Owen Cunningham Wilson amerikai Golden Globe-ra jelölt színész, komikus és Oscar-díjra jelölt forgatókönyvíró. Oscar-jelölését a Tenenbaum, a háziátok című film forgatókönyvéért kapta, ám a közönség mégis inkább vígjátékokból ismeri. Owen Wilson a napokban ünnepli születésének 53. évfordulóját, melynek alkalmából összegyűjtöttük az általunk 10 legszórakoztatóbbnak tartott vígjátékát.

Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik!

Kihagytuk kedvenc filmedet a skót színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Owen Wilson produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

10. Éjszaka a múzeumban (Night at the Museum, 2006)

Larry (Ben Stiller) élete nem úgy alakul, ahogy szeretné, és amikor legújabb találmányával is felsül, kénytelen  éjjeliőrként munkát vállalni a Természetrajzi Múzeumban. Már az első éjszaka elképesztő kalandokat él át: a kiállított dinoszauruszok, vadállatok és történelmi alakok egyszer csak életre kelnek, az életét pedig maga Theodoe Roosevelt (Robin Williams) menti meg. Larry nem akar csalódást okozni fiának azzal, hogy ismételten kirúgják, ezért minden erejével a múzeum megmentéséért küzd.

Éjszaka a múzeumban (Night at the Museum, 2006)

Owen Wilson eredetileg csak egy rövid cameo erejéig szerepelt volna a filmben, de karaktere annyira tetszett a tesztközönségnek, hogy emiatt átírták a forgatókönyvet. Ben Stiller és Owen Wilson 8. közös filmje a tizenhárom közösen szerepelt filmjükből.

9. Elhajlási engedély (Hall Pass, 2011)

Rick (Owen Wilson) és Fred (Jason Sudeikis), a két jó barát már évek óta házasságban él, de feleségeik nem túl boldogak, neheztelnek, mert a fiúk mindig más nőket bámulnak. Úgy döntenek hát, hogy adnak nekik egy hét kimenőt, amikor mindenki azt csinál, amit akar. Nincs harag, nincs kérdés, de egy hét után minden a régi kerékvágás szerint megy majd tovább. A két jómadár kapva kap a lehetőségen, és boldogan vetik bele magukat az éjszakába, de idővel rájönnek, hogy a facér élet nem fenékig tejfel.

8. Apádra ütök (Meet the Parents, 2000)

Greg (Ben Stiller) szerelmes Pambe (Teri Polo), és meg akarja kérni a kezét. Amikor a pár elutazik New Yorkba Pam hugának esküvőjére, Greg elérkezettnek látja az időt a lánykérésre. Ám amikor megismerkedik a lány családjával, és főleg a félelmetes apósjelölttel, Jack Byrnes-szal (Robert De Niro), úrrá lesz rajta a pánik. Innentől kezdve minden próbálkozása valahogy balul sül el.

Apádra ütök (Meet the Parents, 2000)

Ez volt Owen Wilson és Ben Stiller 3. közös filmje. A valaha élt legviccesebb filmes párosokról ITT olvashatsz. Eredetileg Gregnek nem volt vezetékneve. A Focker (Beckur) nevet Jim Carrey találta ki. Félő volt, hogy így a film esetleg magasabb korhatár-besorolást kap. Végül is ezt úgy sikerült elkerülniük, hogy igazolták, valóban vannak Focker vezetéknevű emberek.

7. Én, a nő és plusz egy fő (You, Me and Dupree, 2006)

Carl (Matt Dillon) és Molly Peterson (Kate Hudson) új életet kezdenek egy szép házban, unalmas szomszédokkal és rutin munkába járással. Aztán jön egy szerencsétlen kanyar a tökéletesen felépített világban: Randy Dupree (Owen Wilson), Carl régi barátja nem tud hova menni miután kirúgják, és idővel életük katasztrófájává válik.

Én, a nő és plusz egy fő (You, Me and Dupree, 2006)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·