FILMEZZUNK.HU
2024-ben is lesz min rettegni, itt a Imaginary hátborzongató előzetese!

2024-ben is lesz min rettegni, itt a Imaginary hátborzongató előzetese!

1317

2024-ben is lesz min rettegni, itt a Imaginary hátborzongató előzetese!

A Blumhouse és a Lionsgate leleplezte a március 8-án bemutatásra kerülő Imaginary című horrorfilmjük trailerét. A Jeff Wadlow által rendezett film főszereplője DeWanda Wise, aki Jessicát alakítja, egy nőt, aki visszatér gyermekkori otthonába a családjához. Miután beköltözik, mostohalánya, Alice beleszeret Chauncey-be, a pincében talált plüssmackóba. Ahogy Jessica egyre jobban aggódik az Alice és Chauncey közötti baljós kapcsolat miatt, rájön, hogy Chauncey több lehet, mint egy egyszerű játékmedve…

A film teaser trailere, amelyet kizárólag a Blumhouse őszi kasszasikere, a Öt éjjel Freddy pizzázójában előtt játszottak le a mozikban, először azzal csábította a közönséget, hogy arra kérte őket, csukják be a szemüket, és csak hangokon keresztül mutatta be nekik egy ijesztő első személyű perspektívában a rájuk váró élményt.

Wadlow korábban más horrorfilmeket is rendezett, köztük a A vágyak szigete (2020) és a Felelsz vagy mersz (2018) című filmeket. Ő irányította a Ha/Ver 2-t is, Matthew Vaughn 2010-es akció-vígjátékának folytatását. Wadlow producerként és forgatókönyvíróként is részt vett a munkában, Wise pedig a főszereplés mellett executive producerként is beszállt az alkotói folyamatokba.

Christina Ricci kitálalt: Durván megfenyegették, mert nem akart elvállalni egy szexjelenetet

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·